Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak po hodnoceních od některých mých oblíbenců jsem se připravil na nekoukatelnej sranec, ale nakonec to zase až tak hrozný nebylo. Prostě takový klasický podfinancovaný revegne béčko tentokrát s Travoltou. Jasně, že ten stokrát omletej příběh o pomstě to nevytrhne, ale v rámci možností funguje docela dobře. Škoda slabší první poloviny kde se moc neděje, protože v té druhé se dočkáme i nějaké té akce, byť levné, ale celkem kompetetně natočené. Dal bych možná i 3* ale pravda ten film ničím nevyniká nicméně jednou se vidět dá.45% ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Slušná jednohubka, která neurazí a je dostatečně svá na to, aby to nebyla nuda opakující jiné podobné filmy. Akorát v roli mstitelů bych očekával mladší pány. Travolta je v mých očích spíše expert na záporáky, takže jelikož revenge story znamená víc antihrdinu než přímého klaďase, tak je to v rámci tolerance. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Travolta tu sice vypadá jak kdyby měl na palici přilepený tupé, a příběh je originální asi jako české pohádky, ale nakonec mě to i celkem bavilo. Pár hlášek jako například ,,vystřelte, nemyslím to doslova", pár fightu a přestřelek. Příběh zas o pomstě, ale film měl štěstí, že jsem na to měl fakt náladu. Travolto ohol si ty vlasy a nech si zase narůst plnovous. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

John Travolta se vydal na cestu odplaty za vraždu svojí milované manželky. Na cestu si přibalil béčkový scénář, vyhořelého režiséra a paruku, které držíte palce, aby zátěž tří bitek, které absolvuje, vydržela. Travoltovi už bohužel musí stačit filmy, které nemají příliš áčkových prostředků, originalitu tahají z paty Stevena Seagala, ohánějí se maximální otřepaností, a skoro vůbec nebaví, což já považuji za největší prohřešek proti divákům. Námět zřejmě shodou náhod putoval přes všechny možné i nemožné béčkové herce, až se jej shodou okolností zázračně ujal Travolta, neb scénář působí, že byl psán na tělo méně kvalitnímu herci. Divák si ve filmu užije drogových dealerů, jejich krutého bosse, zkorumpovaného dua detektivů v jeho službách, zlotřilého guvernéra i sympaticky drsného parťáka z temné hrdinovi minulosti. Jen té akce je poskrovnu. U hrstky kratičkých bitek se nikdo moc nepředřel, u jedné je nemile poznat, že Travolta využil služeb kaskadéra. Kdysi nadějný režisér Chuck Russell už ze sebe nedokáže moc inovativního dostat, se vším se tak nějak pachtí, ovšem objevil až nyní kouzlo esemesek. Každou chvíli se komunikace různých postav, probíhající přes textovky, zobrazovala na obrazovou plochu. Režisér většinu času tápal, jak film pořádně rozpohybovat. Nijak se mu to nedařilo. Mrtvola manželky, co ji dávali do penálu, v nestřeženém okamžiku pohne víčky(!) Já padám. Nejlepší je na filmu dvojka Travolta & Meloni, kteří si kápli do noty. S Christopherem Melonim si dovedu představit nějakou drsnější sólovku plnou hlášek i akce. Tohle ale nebyl film pro tak zdatné herce jako jsou oni. Naprosto otřepaný film s béčkově vyladěným scénářem, nudnou, přihlouplou a zastaralou režií, co chcípla na akci, mohl skutečně přivodit Travoltovi krutý hněv. 40% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ brakovských filmov, v ktorých hrá posledné roky Cage. Bývali špecialny vojak, niekoho mu zabijú, nečinnosť polície, zo skrine vyberie svoju starú zbraň a ide sa mstiť. Ozaj sme potrebovali ďalší takýto lacný, predvídateľný film s Travoltom a jeho nastrelenými vlasmi v hlavnej úlohe? 1 z 5 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)
  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)

Reklama

Reklama