Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Předně musím říct, že Travolta vypadá fakt směšně. Nevím jaký doktor mu tohle dělal ale neumím si představit, že s tím xichtem je spokojený. A teď film. Točilo se při nejlepším béčko a tak se k tomu taky přistupovalo, ale stejně mě dokáže naštvat, když jsou tvůrci naprostý blbci a nedokážou vymyslet nic originálního nebo překvapivýho. Koukáme na milionkrát viděné a musíme dělat, že jsme to ještě neviděli. Abych nebyl jen negativní, tak míra brutality je až svěží. Hašteření Travolty s kámošem funguje a jen aby se nechumelilo, mezi tím nemilosrdně zlikvidují kupu lidí. Všichni jsou ale dementi, takže jim to ani nedá moc práce. Já pomsta je thrillerové béčko bez fantazie se směšným vyhaslým hercem a příběhem jak za časů Segala. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Travolta s vlasy a tím svým obličejem osvíceného vesnického idiota mě tentokrát prostě bavil. Možná ne tak, jak tvůrci zamýšleli, ale jakmile se loktem proboural do zadní stěny šatníku, vytáhl odtamtud čističský kufřík, povolal kámoše a začalo být jasné, že ti zlí jako obvykle naštvali nesprávného chlapíka, užil jsem si přehledně nasnímané akční scény a zároveň trochu žasl, u jakého typu filmů skončil A. Sekula. ()

Reklama

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Napsat a mínit vážně, že J. Travolta je "ošumělý", je hodno návštěvy klinického psychologa a změření IQ. Jelikož v takovém případě, by kapacity jako Anthony Hopkins, Sean Connery, Jack Nicholson, museli být "rozpuštěnými a vypuštěnými". Inu, mládí, budiž mu prominuto... Leč je zde několik záporných a neoddiskutovatelných faktů: 1) Od filmu Tváří v tvář, jsem neviděla snímek s J.T:, který by byl alespoň na Dobrou. 2) Tento...ehm, řekněme filmový počin, je koláží částí vytržených z jiných snímků scénáristy. Ovšem koláží tak nezvedenou, že by se za ni styděl i Pablo Picasso, kdyby opojený přes míru silným vínem, napatlal na plátno další ze svých proslulých kostek Kubismu. 3) Děj je předvídatelný na desítky minut dopředu. A takové pochybení je neodpustitelné při tvorbě knihy, natož filmu, kde je snazší si vyhrát se všemi smysly diváka, než-li čtenáře. 4) Pohlednice ze Sao Paula dceři, a ještě podepsaná tatínkem, už byla jen posledním hřebíčkem do rakve. Takže kam s ním? Ano, Odpadkový koš, prosím! A co s ním? Nedostatečná, a otřískat oběma scénáristům skripta o hlavu a poslat domů.... ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Seagal má určitě radost, netočí takové nesmysli jen on. Docela jsem se na tenhle film těšil, leč milionkrát omleté klišé o zabití manželky, já pomsty v těchhle filmech miluju. Než jsem to viděl tak nějak jsem čekal něco ve stylu 96 hodin, možná Přání smrti, spíš v tom smyslu , stárnoucí herec- akční film. Ale Liam je jiná kategorie, herec kterej si jen tak odskočil k akci, jako brigádku a udělal z toho nečekaně stamilionovou sérii. Travoltovi jsem nevěřil ani jednu polohu, truchlící manžel? A kdy? Pobíhal si tam, někoho zmlátil, dokázal se smát aby pak byli srdceryvné záběry do jeho vzpomínek, který jsem mu k předešlému taky nevěřil. To že se z něj vyklubal jakýsi bývalý agent či co ani komentovat nebudu. Chladnokrevnou mašinu bez citů která jde po pomstě nezvládnul taky. Těžko posoudit jestli je to vina jeho, scénáristy nebo režiséra. Film je prostě zbytečný céčko, s blbými dialogy, špatnými herci a nic moc akcí. 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kruto přísný John Travolta přichází na scénu s trochou těch kil navíc, opuchlým a podivně lesklým ksichtem, ale ze svého hereckého talentu pořád nic neztratil. Na rozdíl od některých se mi tento film docela líbil. Jasně, zápletka zas až tolik originality nepobrala, nicméně provedení špatné nebylo, akční pasáže se mi líbily, mrtvých tu bylo taky dost a já se ani moc nenudil (až na pár slabších momentů). Nejvíc jsem se ale vyděsil hned na začátku, když jsem spatřil Rebeccu De Mornay. Kdysi docela pohledná herečka s rajcovním tělíčkem tu vypadala hrozně – nevěřil jsem vlastním očím a několikrát musel zkontrolovat herecké obsazení, jestli jsem se nezmýlil při čtení jejího jména. Zas tak špatný film to nebyl, takže dávám průměrné ohodnocení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)
  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno