Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (362)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

K seriálu "Narcos", ač ho ve své filmotéce již nějakou dobu mám jsem se zatím ke své škodě nedostal, tudíž nejsem nucen s ním srovnávat, jak činí většina komentářů, které se zde dosud objevily. Pro mne je "Escobar" velmi dobře natočenou, mistrovsky zahranou, přiměřeně akčně zpracovanou a přitom nepřepálenou drsnou vzpomínkou na přelom 80. a 90. let, kdy i zprávy Československé Televize plnily záběry z ulic kolumbijských měst zdevastovaných výbuchy bomb medellínského kartelu. Bardem je jak se dalo čekat skvělý, role je mu šitá na míru a navíc tu má cemr skoro větší než já - a podobná věc člověka vždycky potěší :-). ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Pokud jste neviděli Narcos, může se Vám pravděpodobně zdát, že to není vůbec špatný a to především díky dvěma personám v hlavních rolích. Pokud se ale zajímáte o tohle téma a chtěli byste se něco dozvědět, určitě dejte přednost zmíněnému klenotu od Netflix v seriálovém formátu. Je povedenější ve všech směrech a především vykreslení atmosféry nejen v kolumbijských policejních složkách, ale taky v ulicích a životech běžných obyvatel je opravdu dechberoucí.Tento film bohužel nemá ani jednu ze zmíněných kvalit - 40%. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

No, myslím, že pomalu stačilo. O Pavlíkovi už je teď snad víc filmů než těch s Hitlerem a sledovat totéž jen s jinými držkami a trochu posunutým úhlem kamery, k tomu všem v dost softpornovém provedení, to jednoho po sté již docela otráví. Paní Křížové by sice i přes blížící se mumifikaci pořád stálo za to poklikat na kastaněty, i když skvěle předstírá povrchní slizkou zlatokopeckou pizdu, a Šavi taky vystřihnul toho kolumbijského cigoše s grácií sobě vlastní, nicméně S-bar je již kompletně vypit a snažit se přehrát famózního Benedikta Býkovského nebo Wágnera Moulu, to je jako pokoušet se upíchat nymfomanku po Siffredim. Takže tři za marnou snahu na vyčpělém námětu a doufám, že Eskobar resurekšn už nebude! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

říkal sem si,že mě jakožto fanouška série Narcos nemůže v dalším filmovém zpracování Escobarovské "legendy" nic překvapit a přesto se to stalo.Loving Pablo sice nedává úplně smysl v tom,že je vyprávěn Virginií,ale je v něm spousta momentů u kterých sama nebyla.Je sice možné,že jí byly následně zprostředkovány,ale nikde to zde není zmíněno.Film tak opakuje to co je již notorické známě a prvku pohledu jiné strany moc nevyužívá.Na druhou stranu jsou tu ale i pozitiva.Tím největším je vynikající Javier Bardem.Jakkoliv byl Wagner Moura v Narcos výborný,místy to byl až skoro sympaťák.Bardem není,ani minutu a velmi často z něj jde hrůza.Všechny a všechno tu tak s přehledem válcuje a válcoval by i kdyby tvůrci neodflákli vlastně všechny vedlejší postavy a to včetně samotné vypravěčky,ze které naštěstí Penelope ždíme maximum,,,,70% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, co nového po seriálu Narcos může tento film přinést. Odpověď je nic. Film je velice zkratkovitý, chybí gradace (přetahování s kartely, válka s policií, konec) a důraz na grotesknost některých situací (např. množství Escobarových peněz či jeho vězení). Není to nuda, ale je to zbytečné. Ani Bardem Mouru nepřekonal. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Snímek je inspirován knihou „Loving Pablo, Hating Escobar“, jejíž autorkou je novinářka Virginia Vallejo. (tedvidek94)
  • Ponuku zahrať si Pabla Escobara nedostal v tomto prípade Javier Bardem prvýkrát. Po prečítaní scenárov ponuky vždy odmietol, lebo chcel Escobara stvárniť nie iba ako ikonu a zločinca, ale ako skutočného človeka. To mu vraj ponúkol až tento film. (leila22)

Reklama

Reklama