Reklama

Reklama

K smíchu

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2020), 8 h 50 min (Minutáž: 22–32 min)

Tvůrci:

Dave Holstein

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Jim Carrey, Catherine Keener, Frank Langella, Judy Greer, Justin Kirk, Cole Allen, Juliet Morris, Juliocesar Chavez, Ginger Gonzaga, Kelly Coffield Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Jim Carrey hraje v tomto komediálním seriálu Jeffa, jehož alter ego Mr. Pickles je ikonou dětské televizní zábavy, vzorem laskavosti a moudrosti pro vnímavé mladé mozečky a rodiče, kteří s ním vyrostli. Jeffovi se tak na silné značce podařilo vybudovat úspěšné mnohamilionové impérium. Když se však jeho rodina – manželka, dva synové, sestra a otec – začne postupně rozpadat, Jeffův život má k pohádce daleko. Zbožňovaná celebrita se rázem ocitne v krizi, kterou nedokáže zvládnout. Následkem toho začne tenhle dobrák v krutém světě pomalu přicházet o zdravý rozum, což je sice legrační, ale současně velmi skličující. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (64)

Script 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál není komedie ani omylem. Jde o velmi drsné drama. Ještě bych doplnil, že je to částečně i psychologický seriál. Je velmi zajímavé pozorovat Jima Carreyho v úplně jiném žánru. První epizoda ve vás vyvolává ze začátku pocit zmatení, že to nechápete, ale jakmile se dostanete na samotný závěr té epizody, tak se najednou chytíte a začne vás příběh více zajímat. Každá epizoda ve vás vyvolává nějaký určitý druh emocí a působí to na vás velmi intenzivním způsobem. U postav vám ukážou kladné i záporné stránky. Postupně se seznamujete s každou postavou a buď si ji oblíbíte nebo ne. V seriálu nechybělo ani několik momentů překvapení. Často vás i některé scény zaskočily. Jenom prostě nechápu, proč u nás ten seriál se jmenuje K smíchu. Kidding je volně přeloženo jako "dělat si srandu". K smíchu totiž vůbec nevystihuje podstatu děje, ale jde pouze o název. Jim už potřeboval v posledních letech nějakou pořádnou roli a jsem rád, že se mu takhle poštěstilo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě svojí nápaditostí a chytrým míšením dost depresivních témat s černohumornými vsuvkami vyloženě nadchla, druhá naopak s příklonem k ještě větší depce s výraznými změnami charakterů postav už ne. U druhé série mi totiž přijde, že se celý původní koncept rozpadl a vydal zvláštním, mysteriózně-fantasy směrem, ze kterého bych jinak byl nadšený, ale tady jsem mu na chuť jaksi nepřišel. Poslední epizoda je sice povedená a filmařsky se to celou dobu drží na obstojné úrovni, ale jinak mě druhá série zklamala. Ony vůbec jsou obě série tak odlišné, až si říkám, jestli se příliš nezměnil tvůrčí tým, jak to celé bylo naprosto jinde... Škoda, protože tím seriál celkově dost ztrácí. A přitom tu Carrey dostal roli na tělo... Podrobněji u jednotlivých sérií a epizod. 3* ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pozorujeme hroucení hlavního hrdiny v přímém přenosu. Jim Carrey musel být rád, že má roli, kde předvádí víc než jenom škleby, a tak HRAJE. No, a podle mě přehrává. ____ Postupně vysvítá, že všechny postavy jsou vlastně nesympatické, zlé, sobecké a nepříjemné. Mě takový svět nebaví a ani nevěřím, že takový skutečně je (aspoň ne kolem mě). Dala jsem jen první řadu, další už nepotřebuji. A ani ten dětský pořad, ve kterém se to odehrávalo, nebyl sympatický (snad až na komikoně a možností, jak toho kostýmu využít). SHRNUTÍ: Deprese a deziluze. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Velice vtipný a hlavně inteligentní seriál s výborným Jimem v hlavní roli. Takový malý, nenápadný pohlazení na duši. Měli by jsme se dívat, poslouchat a taky naslouchat, někdy je to vážně moc a moc potřeba, protože stačí málo a pak už je pozdě. Za mě fakt všema deseti a jinak platí, co jsem napsal v předposledním komentu, možná mi něco uniká, ale vážně nechápu, proč nejde u některých seriálů komentovat a hodnotit celou sérii, když už jsou všechny díly na světě. Budu se na to asi muset zeptat otce zakladatele- napraveno 13.11. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelý cringe sitcom, ktorý strieda neskutočne vtipné a riadne nepríjemné scény, odohrávajúci sa v gondryovskom svete obskúrnych bábok a s bohovským Jimom Carreym, ktorému je táto rola zjavne písaná úplne na telo, až sa zdá, že niekedy hrá sám seba. Len škoda, že posledná scéna prvej sezóny je pomerne prvoplánová. 9/10 ()

Galerie (177)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se nachází scéna přetváření obývacího pokoje jedné z postav. Celá scéna byla vytvořena na jeden záběr. (Scelleton)

Reklama

Reklama