Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Recenze (207)

Jawak 

všechny recenze uživatele

Pravda, není to mistrovské dílo, ale některé vaše komentáře jsou příliš tvrdé. Že jsou tam dialogy jako ze "Soudkyně Barbary"? A jak podle vás skuteční pachatelé a policisté rozmlouvají, jako intelektuálové? Stejně tak stěžovat si na kvalitu herců není fér, mnozí byste byli překvapení, že skuteční výtržníci se chovají ještě hůře a nesmyslněji. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Špatný sen todleto, ale realita nebude o moc lepší vážení, cajti mají dnes značně svázané ruce a občas působí stejně směšné jak ti tydýti v týhle sračce a někteří naši spoluobčané blbnou na kvadrát pořád stejně a myslí si že jim díky demagogracii a lžím vše projde. PS: Prosím doplnit žánr komedie a reality-show. Děkuji. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Dobrý den, tady se stal teďka akorát trestnej čin, kousek vodtadytuď, a my jsme dostali Váš popis, že by to mohlo odpovídat." Snad Boží prozřetelnost zasáhla, když tajemný dobrodinec v restauraci přepnul na Policii v akci. Byl jsem okamžitě ohromen a již nikdy žádný díl nevynechám. Vždyť ti reální policisté, co je hned začal prošětřovat GIBS, byli naprosto jedineční, rekonstrukce zásahů byly skoro až profesionální a tu a tam chybka v právní kvalifikaci se dala snadno přehlédnout. Tohle je zkrátka "dokonalá" prezentace práce policie a kdybych neměl ploché nohy, tak ... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nenatáčí skutečné zločince, ale pouze příběhy inspirované různými zločiny, ale je to koukatelné a občas i trochu vtipné. Na zabití volného času nebo jako zvuková kulisa je pořad ideální. Edit 14/05/21: Každý ví, že je pořad podle scénáře, bohužel už každý neví, že se nejedná ani o skutečné policisty, jelikož pořad hned v úvodu tvrdí opak. Policie ČR se na toto téma vyjadřovala a s touto informací kvalita pořadu neuvěřitelně klesla. Scénáře psal pravděpodobně nějaký polointeligent, neboť se při jízdě autem obvykle probírají úplné zbytečnosti, jako kdyby se sešli dvě báby někde na návsi a hercům co představují policisty při stíhání podezřelích padají čepice, teleskopy a ostatní atrapy co mají při sobě. Dále běžně jezdí nepřipoutaní a některé situace, které řeší jsou jednoduše banální. Tímto srážím celou hvězdu v hodnocení. 20% PS: Nutno dodat, že i přes výše zmíněné se nebráním občasnému sledování při již zmíněném vykonávání jiných činností. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Dokureality věrohodná asi jako můj vztah s tchýní. Kameru by některým měli dávat do ruky až po důkladném psychologickém vyšetření. Nejsmutnější je, že tomu leckdo věří. Což už může být i nebezpečné. Umělost sama!! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Prima poslední dobou těžce testuje diváka co všechno ještě vydrží a tak po vskutku pekelných Nebezpečných vztazích s áčkařem Honzou Musilem u nichž si snad jen ti nejhloupější myslí, že se jedná o skutečné příběhy, nasadila krapet akčnější formát. No, za Husáka jsme tu měli pořad o VB - Maják, dnes máme na Primě Policii v akci. Přiznávám, kouknul jsem dnes na to se zájmem. S policisty spolupracuji při své práci a vážím si jich. Chvilku trvalo, než si u lidí získali ztracenou úctu z dob, kdy nosili zelené uniformy s červenými výložkami, ale pomalu ale jistě se jim to daří. Tak jsem si říkal, pořad o jejich práci, proč ne. Ať občan vidí, čím se taková hlídka každý den musí zaobírat a že na ulici to opravdu není zašívárna po které když to člověk pár let přečká čeká pěkná výsluhová penze o níž si běžný pracující smrtelník může nechat zdát. Jenže místo toho aby tento pořad důstojně přistupoval k práci PČR, svojí naprostou amatéřinou a debilitou ji naopak dehonestuje... Všechny scénky jsou pochopitelně sehrané, (snad) skuteční policisté jako dostanou vysílačkou hlášku ,,o případu'' a tak zapnou modré led stroboskopy a mažou ve smyslu hesla pomáhat a chránit - pomáhat a chránit. Na místě většinou naleznou partičku debilních herců-neherců z nichž někteří jen těžko před kamerou skrývají smích a které přivolaní policisté pacifikují či jim naopak pomáhají. Policisté také vše ,,hrají'' a všechny ty hmaty a chvaty s takovými těmi klasickými policejními průpovídkami a slangem působí spíše srandovně až pitomě než nějak úctyhodně. Ve finále se pak člověk nemůže ubránit dojmu, že někdo od Primy si z těch policistů snaží dělat blbce a mrzí jen, že to oni neprohlédli... Měl by jim to někdo říct. Než tohle, tak to raději nic. - ODPAD ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak určitě.xD "Policie ČR na seriálu vysílaném FTV Primou žádným způsobem nespolupracovala. S ohledem na celou řadu dotazů k nově vysílanému seriálu s názvem „Policie v akci“, který se na obrazovkách FTV Prima poprvé objevil v pondělí 9. října, uvádíme, že Policie ČR se na tvorbě seriálu žádným způsobem nepodílela. Zároveň bychom chtěli uvést, že kvitujeme záměr producentů seznámit veřejnost s každodenní a mnohdy nelehkou policejní prací, nicméně v tomto formátu „reality show“ jej nemůžeme akceptovat. Stejně tak se neztotožňujeme s postupy herců - policistů, které nejsou v souladu s právními předpisy, ani s běžnou praxí, a často jsou uměle vyhrocené. S ohledem na skutečnost, že podle tvůrců projektu v seriálu mají figurovat skuteční policisté, začal se celou záležitostí zabývat odbor vnitřní kontroly Policejního prezidia ČR. Podle prvotního zjištění policisty v seriálu ztvárňují jak skuteční policisté, tak i civilisté. Kontrolní pracovníci zároveň zjistili, že policisté tuto „uměleckou činnost“ provozovali v době svého osobního volna. Odbor vnitřní kontroly se celou záležitostí i nadále zabývá, prozatím bez konkrétních závěrů." (kpt. Mgr. Iveta Skupien, tisková mluvčí Policejního prezidia ČR) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

I ty se staň policistou! Obíháte-li marně castingy, kde se vám nedostává role ani v reklamě na dětský zásyp, a největším majstrštykem bylo pro vás držení koně za uzdu v historické drámě ze švýcarsko/rumunské koprodukce, máte možnost získat vytouženou "hauptku". O to lépe, máte-li ještě doma z dětství hru "Malý policista". Na kamerovkách se jistě budete vyjímat atraktivně. Pak obvolejte své známé, že budete na Primě v reality show o práci policistů v terénu, podepsali jste ale klauzuli, která vám zakazuje mluvit o tom, že se jedná o zinscenované a naaranžované divadlo. Hrátkám se zločinem není možné odolat. Kde jinde uvidíte zcela reálně zachycené lidi v úzkých, kteří dokonale reálně bědují nad mladým násilníkem, co ho mají doma, nebo rozvedenou matku, které se o půlnoci z pokojíčku vypaří devítiletá dcera. Nejreálnější na tom je, že se to vysílá. Krásná show, v níž by se neztratil ani major Maisner. Václav. 0/10 ()

Reklama

Reklama