Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

rasttea 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy pro Sama, 2 hvězdy pro Gillian, 1 hvězda pro lokace. 1 hvězda dolů za lacinné předškolácké fórky 1 hvězda dolů za Kate, která až příliš tlačí na pilu Suma sumárum tři celkové hvězdy, taky hlavně proto, že jsem to zvládla dodívat do konce. To však nic nemění na tom, že Sam, Gillian, Mila a ostatně i Justin mají rozhodně na víc. Díky Bohu. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dvě trhlé ženské, které se dostanou do vysoké špionské hry a s řadou náhod jim to docela jde. Prdlá komedie, která střídá slabší momenty s těmi lepšími. S přepáleností se dalo počítat, ale překvapí solidní akce a to jsem opravdu nečekal. Na víc než průměr se to nezmůže, neboť McKinnon je opravdu na přes držku.......5/10 ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Skoro dvě hodiny (a je to sakra hodně) ze špiónského světa, zajímaví záporáci a děsivé záporačky a do toho dvě trubky. Jedna právě dostala kopačky přes textovku, ovšem nemá příležitost to svému (ex)milému pořádně vytmavit, protože jí někdo rozstřílí byt i s ním. Tady jde o kejhák, proto i s kámoškou vyráží na evropský trip plný nebezpečí. Včetně pražské zastávky. Nejde o sofistikovanost děje, jde o to, jak si to celé sedne a kolik humoru tvůrci nasypou na diváka, protože u natáčení se evidentně zúčastnění bavili dost. A tady vidím hlavní kámen úrazu. Za břicho jsem se totiž skutečně nepopadal. Na to, že tvůrci točili eRkovou zábavu, se mohli a měli odvázat víc. Což (a velmi příjemně) platí u akce, která je nápaditá a vcelku velkolepá. Třeba přestřelkorvačka v kavárně a následná honička v ulicích města jsou velmi vydařené. A drsné. Mila Kunis má kouzelný kukadla a komedie jí jdou. O onom supertalentu Kate McKinnon stále krapet pochybuju. Nejednou svými exhibicemi šlape vedle a divák se kvůli ní cítí i trapně. Ústí nad Labem nebo Boty proti lásce potěší. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce docela příjemný film. Humorná vložka taky občas ujde, občas trošku mimo. Kupa známých herců ze seriálů - Kunis (Family Guy/ That '70s Show), Heughan (Outlander), Theroux (The Leftovers), Anderson (The X Files) a McKinnon (SNL). Pro našince tu máme Prahu, českou písničku a herečky snažející se přečíst názvy českých měst, kde zastavuje vlak. Děj předvídatelný, ale relativně slušně utíká a člověk se vesměs baví. Nadedja byla docela zajímavá postava. 65% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně zábavná akční komedie, ke které jsem původně neměl příliš důvěry, neboť přece jen podobných filmů je nespočet a jejich kvalita je z většinové části mizerná, ovšem tohle je skutečně čestná výjimka, která si zaslouží pozornost. Samozřejmě hledat zde nějakou originalitu je zcela marné, ovšem to bych nebral zas až tak nějak vážně, přece jen jde o typ filmu, který má hlavně pobavit, a to se především ústřední dvojici holek daří na výbornou a navíc po celou dobu. Mila Kunis se po Matkách na tahu opět pořádně odvázala a střihla si další divočejší postavu, která se s ničím příliš nepáře, pro vulgarismus nejde daleko a kupodivu fakt přesvědčivě šlape i v akčních scénách. Pro její parťačku, Kate McKinnon, to pak vše výše zmíněné platí dvojnásob, i ona se tu pořádně rozjela a její vtipnost a praštěnost mě vážně dostávala. Holky tu prostě spolu fungují fakt mimořádně, jiskří to mezi nimi, přesvědčivé jsou jak v komediální, tak akční poloze a oboje funguje vážně na jedničku. Zápletka je pak tedy sice opravdu hodně tuctová, ale mě osobně to tentokrát vůbec nevadilo, celé to hned od úvodu nabere neskutečný spád, akce střídá akci, a to zároveň i ve vyvážené kombinaci s fakt spoustou vtipných scén a dialogů, a konkrétně co se akce týče, tam mě ještě více překvapila její poměrně výrazná nekompromisnost a krvavost, to bylo jako vážně nečekané a za velké plus musím zmínit i fakt, že vše výše zmíněné funguje prakticky po celou dobu trvání filmu, takže se tu tvůrci vyhnuli spoustě klasickým hollywoodským nešvarům, jako jsou tuny závěrečného moralizování, či vyzvedávání pravých amerických hodnot, apod., zde to jede vážně na doraz až do konce :-). Za mě se tak zkrátka jedná o velmi milé překvapení, zábavná, akční, vtipná jízda, jasný palec nahoru. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)
  • V 5. minúte v televízii beží seriál Alf (od r. 1986). (figis20)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama