Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nikterak nadprůměrná komedie ale bavil jsem se. Je to spíše akční komedie ale dost scén bylo fakt dobrých a i jsem se několikrát zasmál a taky potěšila Praha a dokonce i česká písnička. Mila Kunis je top a já si film užil. Jako jednohubka na kterou si už asi nepodívám musím říct, že to opravdu šlo. 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pár skvělejch kaskadérskejch kousků, sem tam ucházející akce, a jinak... jinak celkem tuctová dementní špiónská komedie. Přisprostlá, často trapná, a skoro nikdy vtipná (dávání blinkru během honičky ale pobavilo, to jo) P.S. Už sem se fakt naštval, a za každý další nechutný koule v jakýmkoliv filmu budu od příště natvrdo strhávat hvězdu. Co na tom ti scénáristi viděj, to fakt nikdy nepochopim. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní podobných filmov si stále kladiem otázku, na čo vlastne vznikajú. Tie tržby sú len tak tak, obe herečky aj Theroux majú rozhodne naviac, než na podobné pitvorenie a skrátka 40 miliónov dolárov sa dá minúť rozhodne účelnejšie. Ale trochu konkrétnejšie, v sk dabingu zanikol, ak tam vôbec bol, akýkoľvek humor, a ten, ktorý vyplýval z toho, že sme neustále svedkami colateral damages, na smiech vážne nie je, aj keď si to tvorcovia asi myslia. Ale samozrejme je to aj otázkou vkusu, nejakú tú cieľovku bude mať aj Špión, ktorý mi dal kopačky, ale rozhodne nebude tak veľká, ako si v Hollywoode naivne myslia. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nedávný (a povedený) Spy ukázal,v rámci soudobé komedie neokoukanou cestu a Spy who dumped me z ní dost těží.Vlastně se tu ve spoustě věcí dost kopíruje.Ani tady se tvůrci nebojí "vážnějšího" tématu,celkem dost se tu umírá,stejně jako se kopíruje zapojení civilistů do špionské hry a vlastně i hlavní padouch.Přesto ovšem tento špión zůstane ve stínu toho předešlého.Vinu na tom nesou jednak nepříliš fungující humor a druhak obě hlavní představitelky.Mila Kunis se snaží,ale rozhodně umí být lepší.Kate McKinnon je pak kapitolou sama pro sebe.Je to pro ní sice nejnormálnější role ve které sem jí viděl,ale tím jak se snaží krást scény pro sebe tím že zběsilé přehrává do trapnosti kladné body nezískává.Osobně budu radši když se bude držet SNL,kde jí to sedí mnohem víc...60% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ide v podstate o ďalší Hollywoodsky pokus precediť svet žien do sveta špiónov a plnokrvnej Rkovej akcie s miernou nadsázkou v podobe humorných vsuviek. Film medzi ostatnými vynikaá svojou prekvapivou brutalitou a nebojí sa zájsť vo viacerých scénach až do nechutných detailov. Ja osobne mám Milu Kunis rád a dobre sa mi na ňu pozerá aj na televíznej obrazovke. Ale v tomto filme si celú pozornosť diváka na seba strhne dokonalo streštená Kate McKinnon ktorej reakcie a správanie sú až neuveriteľné. Teda aby som to uviedol na správnu mieru, je vo filme tak ujebaná, že je ťažko uveriteľné že to hrá. Za mňa príjemné prekvapenie. Film vyčnieva zo zabehnutej rutiny filmov podobného tipu čo je jeho nepopierateľné plus. 71% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)
  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama