Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

měl jsem dopředu připraveno něco o tom jak Morel poslal do kopru další film,ale ono se na Peppermint nakonec celkem dobře kouká.Je to sice béčko plné klišé a v tom filmu není absolutně nic co by mohlo překvapit,ale těch 100 minut uteče jako nic a přerod Jennifer Garner z matky v Terminátora není zas až tak úplně neuvěřitelný...60% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Začátek Morelovi tvůrčí kariéry byl vážně parádní a ty jeho přímočaré akční výplachy prostě měly šťávu, koule, a byly zábavné a svižné, prostě jim dodnes lze jen těžko co vyčíst, a tak jsem něco podobného očekával i od Peppermint. Jenže to tentokrát až tak neklaplo, a i když tedy vyloženě zklamaný nejsem, vzhledem ke všemu výše zmíněnému jsem očekával přeci jen víc, než tak rutinní záležitost, než jakou tato podívaná představuje. Megadrsná ústřední ženská hrdinka už dneska totiž nikoho na zadek neposadí, spíš naopak, těch hrdinek již začíná být snad až moc, a stejně tak je to i s poměrně nekompromisní akcí, kdy dnešní akční výplachy jsou běžně daleko brutálnější a krvavější než naprostá většina ryze hororové produkce a vlastně nic dalšího, výraznějšího, už Peppermint pak nenabízí, respektive spíš naopak. Absolutně předvídatelná zápletka, snad bez jediného momentu překvapení, až šíleně tuctové postavy, absence napětí, nepůsobivá atmosféra, nudná pointa, to vše zásadním způsobem prostě kazí dojem, a napravit ho vlastně nemá ani co. Akce je tedy sice dostatek a jak jsem zmiňoval, je i poměrně nekompromisní, což já rozhodně rád, ale prostě to už lze očekávat snad u každého dnešního akčňáku, emoce by se pak díky důvodu pomsty hlavní hrdinky daly považovat za funkční, ale není to nic, co by samotný film vyloženě zachraňovalo, no a ani herečtí představitelé jednotlivých postav nepředstavují zrovna výhru, prostě i oni se pohybují v takovém tom šedém, nevýrazném průměru. Abych ale jen nekritizoval a uvedl důvod z úvodu, kdy jsem tvrdil, že nejsem z tohoto filmu ale ani zas tak zklamaný, tak určitě lze tvrdit, že Peppermint má svižný spád, nenudí a má i pár akčních úseků, které se skutečně podařily. Tento snímek je tak zkrátka taková opravdu tuctová revenge jízda, která sice nepřináší naprosto nic nového, ale komu podobné, vážně nenáročné jednohubky nevadí, tak tímto filmem rozhodně neprohloupí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi tak trochu ľúto, keď sa polroka pred pepermintkou, zniesla vlna kritiky na jedinečného Bruce Willisa a jeho filmu DEATH WISH. Hovorilo sa o prachprostej, samoúčelnej, pre ten druh kritikov nevkusnej pomstychtivej vyvražďovačky. Ale ak príde na podobný námet dáma, všetko je v poriadku, a kritiky hovoria o emancipovanej dáme, ktorá vie zobrať osud do vlastných rúk. Toľko kritika. A vlastne je tam z môjho pohľadu kritiky viac, ale užil som si béčko, ktoré zrovnať s vyššie spomenutým snímkom nebude nevhodné. Práve naopak. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér 96 hodin oživil Jennifer Garner, aby jí dal kvér do ruky a poslal jí na cestu za pomstou za smrt rodiny. Ohrané téma nevadí, Jennifer Garner se celkem snaží, ačkoliv je těžké uvěřit jí akční hrdinku, ale film dost ztrácí na akci, které je velice málo (jinak je celkem kvalitní) a film se hodně zaobírá dramatickou částí, kdy Jennifer vzpomíná na rodinu a zbytečně tím brzdí rozjetý příběh, kterému nepomůže ani do prázdna vyznívající závěr, který místo epického akčního konce, nabídne nudnou bitku. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Největším (vlastně asi jediným) tahákem na tuhle extrémně šablonovitou slabomyslnost je samozřejmě neslavně proslulá nestárnoucí neherečka Jennifer Garner, dříve dvojitá agentka z Alias pověstná svými holmesovsky rafinovanými převleky, nyní nelítostná mstitelka své povražděné rodiny, postrach drogových gangů, noční můra policejních vyšetřovatelů, ale i zastánkyně zanedbávaných dětí, ochránkyně zneužívaných žen a miláček obecného lidu alias 'Anděl ze Skid Row'. Jinak je zbytečný k filmu i o filmu cokoliv psát, všechno je jasný už z anotace. Pepperminta lze s čistým svědomím doporučit leda někomu s IQ <80 nebo tomu, komu se Jennifer líbí. Já osobně jí sleduju rád, s takovou zvláštní směsicí pobavení i zalíbení. Mám zatraceně silný tušení, že je to android, no a pro pěkný hubený androidky já mám velkou slabost. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama