Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taková ta pověstná béčková "guilty pleasure", která rozšiřuje početný zástup revenge filmů poslední doby, kde bere spravedlnost do vlastních rukou matka, která přišla o všechno, a státní instituce jsou vůči ní lhostejné. Nestárnoucí Jennifer Garner se s tím opravdu nemazlí, její naštvanost a znechucení podsvětím i zkorumpovanými institucemi je uvěřitelná, děj má spád, akční scény jsou v pohodě (jakoby hrdinka podstoupila trénink u samotného Johna Wicka) a příjemným kořením jsou jisté náznaky zdravého nadhledu. Na 4* jít nemohu, byť jsem o tom chvílemi přemýšlel, protože děj je zkratkovitý a až příliš jednoduchý, závěrečný střet s hlavním padouchem také ne zcela nepřesvědčil. Dobré 3* však dávám bez výčitek. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Známý obchodník s drogami Diego Garcia (Juan Pablo Raba) pošle členy svého gangu, aby zabili muže, který ho chtěl okrást. Riley North (Jennifer Garner) při tomto incidentu ztratí manžela a dceru. U soudu se spravedlnosti nedočká a proto bere spravedlnost do svých rukou... První třetina je sice trochu pomalejěí, ale akce se potom slušně rozjede a divák nebude zklamán. Příběh má své chyby, ale v tomhle případě to tolik nevadí, protože se nejedná o oscarový materiál. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci chtějí okrást drogového bosse jeden, ale couvne jelikož má rodinu nicméně ten boss se to dozví a oba je zabije. V případě toho váhajícího i s dcerou a pokusí se zabít i její matku. Ta ,ale přežije a chce svědčit , ale poté co selžou zkorumpovaní soudci a policajti se rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Letos těchto filmů vyšlo více a tohle mě z nich přijde nejslabší. Chybí zde zapamatovatelné scény a zápletka je hodně vyloženě na náhodu (za 6 roků co zmizela nikdy nenavštívila ten hrob jako a nic nejedla a neplatila kartou, že ji nikdo nenašel nikdy hlavně, že ten den co zmizela si vybrala 55 000 dolarů) o hudbě se ani nevyjadřuji radši. 40 procent za konec a za to, že zabila toho soudce (kdyby zabila i tu blondýnu dám 60 bohužel). Jinak alternativa Ctihodný Občan. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Morel už psychicky nemal dosť síl. Síl na to, aby sa dostal von zo šablóny, von z predpokladu, preč od hlučného davu. Preto tu v podobe Peppermintu nemáme istého Neesona ani prízemnú Jodie Foster, ale ženu síce z mäsa a kostí, ktorá však nevedno prečo, všetko vie a zvládne. A Morel ti nepovie ako sa to stalo, jeho film neobsahuje linearitu. Neviem ako prejde strategické miesta pri streľbe, netušíte prečo jej nadbehne potetovaný magorský Mexičan. (napr. Greengras by vedel rozprávať). Morel je pre mňa stále režisér s vysokým potencionálom a slušnou víziou tzv. oddychovej akcie. Len tu sa stratil nejako v neschopnosti nájsť viac síl, aby vytvoril legendu. Bavíte sa síce stále nadpriemerne ale nie ukážkovo a zapamätateľne. Fetišistickým ľuďom vyžívajúcim sa v zranenej žene ale poskytol dostatok materiálu. Je radosť pozerať na Garner, ktorá už sa dotýka neba alebo pekla, a furt dýcha. Peppermint teda požujete, chuť je príjemná, ale nezostane ktovieako dlho. (videné 18.06.2019, BDrip) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi tak trochu ľúto, keď sa polroka pred pepermintkou, zniesla vlna kritiky na jedinečného Bruce Willisa a jeho filmu DEATH WISH. Hovorilo sa o prachprostej, samoúčelnej, pre ten druh kritikov nevkusnej pomstychtivej vyvražďovačky. Ale ak príde na podobný námet dáma, všetko je v poriadku, a kritiky hovoria o emancipovanej dáme, ktorá vie zobrať osud do vlastných rúk. Toľko kritika. A vlastne je tam z môjho pohľadu kritiky viac, ale užil som si béčko, ktoré zrovnať s vyššie spomenutým snímkom nebude nevhodné. Práve naopak. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama