Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, přesto vcelku povedený akčňák, který je plný přestřelek a soubojů, díky kterým dokáže udržet divákovu pozornost, nenudí a neustále se něco děje. Námět jako takový je zcela tuctový, drží se zajetých kolejí a nesnaží se o nějaké větší experimenty. Děj je přesto plný chyb a nelogičností, i když k danému žánru to asi patří. Jennifer Garner svou roli zvládla skvěle, po celou dobu podává dobrý výkon a její postava vraždící mstitelky jí perfektně sedla. Celý film se nese ve stylu devadesátkových akčních béček, což již dnes není moc v módě, přesto zaryté fanoušky akčních béček tento film jistě potěší. Pokud hledáte jednoduchou vyvražďovačku, bez nějakých velkých zvratů či složitostí, určitě vás Peppermint skvěle pobaví. Ovšemže to není žádná vysoká škola filmu, ale natočit solidní akční béčko se tvůrcům víceméně povedlo. 7/10. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv filmů s tématem pomsty je habaděj, já byla na "Peppermint" hodně zvědavá a očekávala jsem pořádnou akční podívanou. Zaprvé bych chtěla zmínit, jak hrozně ráda jsem Jennifer Garner opět viděla v akci. Doufám, že něco v tomhle žánru natočí dřív než za 11 let. Role Riley Northové jí sedla perfektně. Musím ale konstatovat, že z děje jsem byla trochu zklamaná. Film klidně mohl trvat třeba 2 hoďky, jen kdyby se tam ten samotný akt pomsty tolik neodbíjel. Já bych třeba ráda viděla, jak zpracovala všechny tři gangstery, co jí postříleli rodinu (z toho vidíme jen ukázku na začátku filmu), a postupně šla po dalších lidech, až by se vypracovala k samotnému jádru. Tohle mohlo být opravdu zvládnuto o dost lépe a hlavně s více detaily. Když už tam ale nějaká akční podívaná byla, stálo to za to. Proto dávám tři hvězdičky, ale opět mi to přijde jako nevyužitý potenciál něčeho, co mohlo být vskutku velkolepé a nést se v duchu zmiňovaných 96 hodin. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Bylo super vidět Jennifer Garner v jiné roli než jak jsme zvyklí. A říkám si, že je vážně škoda, že nemá více akčních rolích, protože jí to sedne. Nevím, jestli to bylo scénářem nebo jak byla napsaná či zahraná její postava, ale vážně jsem z ní byla unesená. Ani je to trochu vykrádačka Amerického občana, který jde hodně do hloubky a promyšlených vražd. Postava Riley jde hlavně po pomstě a nebojí se ukázat kdo za tím vším stojí, díky tomu má přízeň lidí v zemi. Bylo to akční, bylo to napínavé, bylo to emotivní. Super akčňák na odpoledne. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánru (napr. sem patrí aj Colombiana) to „pozoruhodným“ filmom spraví J. Garner a jej premena na bolesť a ľútosť nepoznajúcu „killing machine“. Film má jasnú koncepciu, ale niektoré detaily sú „nevypracované“ – napr. ako sa za tých rokov stala z R. North taká „profesionálka“? Otvorený záver (ako to už u takýchto filmoch „býva zvykom“). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Já tyhle revenge movies prostě můžu. V tomhle si vypravěči trochu pohráli se skoky v čase a pro mě to celkově bylo na poměry žánru dost uvěřitelné. Hodně tomu bohužel ubírá chabý a nevykreslený záporák, přitom když se tam mihla jeho dcerka, bylo to slibné. Celkem lepší průměr, tady přidávám hvězdu, aby se to trochu vytáhlo, protože pod 60 to nepatří. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama