Reklama

Reklama

Nikdy to nevzdávej 3

  • USA Never Back Down 3 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý šampión MMA Case Walker (Michael Jai White) sa drží v úzadí a víťazí len na malých regionálnych zápasoch po tom, čo sa odmietol pripojiť k silným novým ligám, ktoré tlačia svojich bojovníkov k užívaniu drog zvyšujúcich výkon. Walkera presvedčí starý priateľ a renomovaný bojovník Brody James (Josh Barnett), aby sa k nemu pripojil v Thajsku a trénoval ho na veľký súboj proti dosiaľ neporazenému a smrteľne nebezpečnému Caesarovi Bragovi (Nathan Jones). Počas tréningu je Brody zranený. Walker pod tlakom bezohľadného a veľmi vplyvného promotéra Huga Vegu (Esai Morales) súhlasí s tým, že Jamesa nahradí a bude bojovať so svojím zatiaľ najťažším súperom - ale iba za jeho vlastných podmienok. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Brody James (Josh Barnett) chce, aby ho na zápas v Thajsku trénoval Case Walker (Michael Jai White). Oponentem mu má být Caesar Braga (Nathan Jones), ale vše nejde podle plánu... První zápasník, kterého Michael Jai White v úvodu v ringu porazí, je Ron Smoorenburg. Tony Jaa má pouze takové ztřeštěné cameo. JeeJa Yanin je na tom o trochu lépe, protože se dostane i do ringu, ale je to pouze malá rolička o třech scénách. Nathan Jones má na tiskovce ohlašující zápas triko s dobrým nápisem (EAT - SLEEP - DESTROY), ale v samotném filmu kromě finále dostane dost málo prostoru. Ještě zaujme namyšlený zápasník Cobra, kterého hraje podle IMDb Eoin O'Brien, ale filmové titulky tvrdí Owen O'Brien. Josh Barnett sice hraje jednu z hlavních postav, ale je takový nevýrazný. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. HODNOCENÍ 50% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Ač se jedná o nesmírně béčková, snaha o neustálou změny v příběhu, zvraty se musí ocenit. Nakonec mě ani nebavily tolik bojové sekvence, jako spíše odehrávající scény mezi sympatickými postavami a tréningu v tělocvičně. Velká radost za to, jakým způsobem film dělá reklamu na MMA a potěší vidět Joshe Barnetta ve významnější roli. Tony Ya hrající se sebe? Super.......6/10 ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale na znamenitej druhej díl se to nechytá ani náhodou. Potíž je v tom, že se tady víc mluví než bojuje a i když jsem se na to těšil, tak přesně z toho jsem měl po neslaném, nemastném traileru obavy které se potvrdili. MJW tu působí opět spíš v roli mentora a i když tu má pár soubojů tak jsou všechny vesměs tréninkové a nejsou naostro mimo toho úvodního ze Smoorenburgem kde je, ale spomalovaček jak sraček na moje gusto až moc. Trochu škoda, protože jinak MJW ukazuje i v těch neostrých soubojích, že kdyby na to přišlo, tak pořád by seřezal všechny ostatní aktéry na jednu hromadu. Samozřejmě, že jinak se i nějaký další fighty najdou a ač na nich není nic výjimečného, tak svůj standart si drží, ale na moje gusto se film až moc zabývá děním kolem zde konaného turnaje a okecávání okolo, což však není moc podstatné když vezmete v potaz, že takových filmů už tu byl ranec. Takže vidět se to dá, ale žádný terno od toho nečekejte.55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tejto serii som nikdy neprisiel poriadne na chut vdaka postavam, ktore ma v ziadnom diely nezaujiali. Bud ich hraju namakani borci, ktori postradaju aspon stipku hereckeho talentu a charizmy alebo na druhej strane tu je moj oblubenec Michael Jai White, ktory hra spravnaka za kazdu cenu az pôsobi otravne a nesympaticky. No a zaporak Nathan Jones so svojim prehravanim nevzbudzuje respekt ale je iba k smiechu. No a bitky? Zas tak vela ich tu nie je. Väcsinu filmu sa len trenuje a ked konecne na ne dôjde tak su len taky slusny ale nicim vynimocny standard. Seria Undisputed je o niekolko levelov lepsia. Paradoxne sa mi najviac pacil kratucky suboj JeeJa Yanin, ktory bol neskutocne dynamicky. A potom este zreprizovana bitka z dvojky v ktorej Michael Jai White zmlatil policajtov. Smutne. Uvod s Ronom Smoorenburgom bol nemastny neslany a finale s obrovskym Jonesom dost neohrabany. Najlepsiu bitku tu MJW ma s Eoinom O'Brienom. Ta bola fakt dobra. Drsna, skvele natocena a obsahuje poucne flashbacky z treningu vdaka comu nazorne vidime ako trenuje chvaty, ktore nasledne pouzije v bitke. Vysledkom je sportovy film, ktory sa berie prilis seriozne, ale scenar a ani herecke schopnosti akterov na to, aby to skutocne fungovalo, nema. Radsej mam beckovo zabavny pristup arenoviek typu Undisputed. 5/10. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Down! Určitě i pro to, že mě zastihl v rozpoložení symbiotickém s jeho nábojem a myšlenkou. Prostě ať je to v podstatě v každém směru klišovité, ohrané a nesofistikované, moje vnitřní "Já" takovýmhle kouskem jednoduše tankuje plnou! Imponuje mi postava Caseyho Walkera, která je ve svém "Vědomí", u sebe "Doma" nebo jakkoliv jinak to chcete nazvat. MJW natočil ´devadesátkový´ akční film a jeho bojová forma připomíná arzenál defenzivních i útočných prvků jihokorejského tanku K2 Black Panter! Potěšila účast JeeJa Yanin a Tonyho Jaa, jež předvedl nemalou komickou vložku :) Fighty velmi slušné, poměrně dost zpomalované, rukopis choreografa Stovalla znát je, i když třeba v Undisputed tlačí ještě víc na pilu. Tréninkové metody Caseyho, jeho myšlenkové postoje a vůbec celkové "nastavení" prostě impozantní. Kdykoliv si to dám znovu! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Scéna v telocvični, v ktorej Cobra O'Conor (Eoin O'Brien) osloví Caseho Walkera (Michael Jai White) "What's up Mr Miyagi? Practicing your wax on - wax off?" je odkazom na scénu Karate Kid (1984), v ktorej Miyagi učil Daniela pohyby rúk tak, že mu dal navoskovať autá. (RigorMortis)

Reklama

Reklama