Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (2)

The End of the F***ing World (2017) 

Událost ledna! Teen retro Bonnie a Clyde ve zvráceném britském obalu. Hlavní dva představitelé jsou bezkonkurenční. hlavní hrdina je 17 letý introvertní psychopat s touhou někoho zabít a jeho přítelkyně je 17 letá nymfomanka s hodně drsnou mluvou. No dvojice k pohledání. Film si nebere servítky s černým až sarkastickým humorem, dojde i na pár zvrácených scén, rychlé tempo a napětí díl od dílu roste a finále doslova šokuje. Skvělá mini seriálová jízda. Očekávám druhou sérii. 90% ()

Série 2 (2019) (S02) 

Pokračování úspěšného Britského seriálu je konečně zde a byť prvotní Wow efekt lehce zmizel, tak pořád se jedná o vkusnou, černo humorně řízlou tentokrát revenge žánrovku. Alyssa je pořád správně drzá a její neustálé "what" mě pořád baví a nová postava s dobrým motivem je taktéž slušná. Díky krátkým epizodám seriál nepolevuje v tempu a scéna v hotelu a předfinální v kavárně jsou největšími highlighty druhé sezóny. Britský slang je zde ukázán v té nejčistší podobě. 80% ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama