Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní a až komicky asociální James a ještě divnější, většinu času totálně na pěst Alyssa, se asi nikdy neměli potkat. Tím totiž odstartovali příběh plný zvratů, srandovních i méně komických scén, nicméně i přes to všechno pořád nevyhnutelně směřovali k hlubšímu vztahu. Bylo pro mě poměrně zábavné sledovat seriál po dvacetiminutových epizodách a rozhodně se jednalo o seriál velice netradiční, kde se komedie střídá pravidelně se solidním dramatem, oba neokoukaní herci příjemně překvapili..........................moje hodnocení = 8 z 10. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je tak skvelo urobený namotávák, že si dvojica James a Alyssa okamžite získa Vašu pozornosť. Vďaka nim si užijete netradičnú lovestory, ktorá je odvyprávaná prostredníctvom pošahanej road movie. Od zmeny barvy vlasov a uvoľnenia pôvodných charakterov išla kvalita dole. Nevadí. Zažil som niečo netradičnejšie, videl zopár zaujímavých scén a vďaka ultra prívetivej minutáži som nemohol stihnúť na nič pizdiť. Druhá séria už bola slabšia. Lepšie povedané zbytočná. Bavil ma len prvý diel, ktorý predstavoval Bonnie. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

On má pocit, že je budúci sériový vrah. Ona je vulgárna a má problém s pravidlami. Padnú si do oka. On ju považuje sa svoju prvú obeť. Ona jeho za niekoho, kto jej rozumie. Takto nejako sa začína divoký road-trip prazvláštnej dvojice, ktorá spolu ujde z domu s vyhliadkou na lepší život. Seriál je to vtipný, svižný, čomu určite prospel aj fakt, že má len osem približne 20-minútových epizód. Žánrovo by sa dal zaradiť do priečinka čierna komédia, avšak skrz ústrednú dvojicu sa riešia aj problémy spoločnosti, vzťahové záležitosti a dospievanie ako také. Atmosféru skvele dopĺňa hudba, ktorá má v každej scéne, čo povedať. Veľmi sa mi tiež páčili statické zábery na Jamesa a Alyssu, ako niekde stoja, alebo sedia. Sú to zábery plné bizarnosti, humoru, ale aj tragédie. Ak teda máte voľné poobedie, vrelo vám tento britský seriál odporúčam. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Tenhle temný kousek je velmi příjemné překvapení. Už jsem si říkala, že mě rok 2018 ochudí o mou pravidelnou dávku kvalitních britských seriálů (hlavně v podobě Game of Thrones), ale hned první týden mě přesvědčil o opaku. A co si o The End Of The Fu***ing World myslet? Divné? Možná... Zábavné? Určitě. Zaručeně to stojí za zhlédnutí, i když už má divák svá teenagerovská léta za sebou. Každý díl má okolo dvaceti minut, doporučuju kouknout na všechny najednou. :) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka seriálu kompletně vycházející z toho, jak moc divné a sociálně nefungující jsou hlavní postavy, rozhodně neznamená slušný scénář. Hlavním plusem jsou dobře zahrané postavy, ale přestože je to evidentně mířeno čistě na teenagerské publikum, drží si to jakousi úroveň i přes tu bizarnost a nihilismus. (nejlepší epizoda - 1x03) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)
  • Ačkoli oba hlavní představitelé hráli postavy, kterým je v seriálu 17 let, ve skutečnosti jsou mnohem starší. Představiteli Jamese (Alex Lawther) bylo v době natáčení 22 let a představitelce Alyssy (Jessica Barden) bylo 25 let. (Nelitos)
  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama