Reklama

Reklama

Nejlepší zbraní proti nepříteli je další nepřítel... Během rutinní policejní hlídky je Christian Toft se svým kolegou povolán ke zdánlivě obyčejné události domácího násilí. Případ ale vezme za své, jakmile vyjde najevo, že brutální okolnosti případu jsou přímo spojeny s plánovanými teroristickými útoky. Christian se vydává na cestu msty za Libyjcem Ezrou Tarzím, který ale sám pronásleduje fanatického vůdce, Salaha al-Dina. Ten se chystá v Evropě rozpoutat ohnivé peklo, čemuž se snaží zabránit rozvědka CIA, jež rozehrává nebezpečnou šachovou partii. Závod s časem začíná… (Česká televize)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (60)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Policista Christian (Nikolaj Coster-Waldau) se snaží dopadnout muže, který smrtelně zranil partnera Larse (Søren Malling)... Ser Jaime Lannister, známý také jako Králokat a Melisandra z Ašaje se potkávají na filmovém projektu s příběhem děravým jako ementál. Film nemůže zachránit ani akce, protože je mizerná a není ji mnoho. Muselo tady dojít k nějaké chybě, protože tohle nemohl režírovat Brian De Palma. HODNOCENÍ 30% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Že Nikolaj si bohužel příliš nevybírá, vím, ale o Paprice a Sørenovi jsem si to nemyslela. Že Brian De Troška točí kraviny, vím, ale že něco takového dokáže spáchat i na evropské půdě s evropskými herci, to už je skutečně trestuhodné. Primitivní, hloupé s k tomu adekvátní režií, tohle nezachrání ani dánská herecká kvalita. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zapomnětlivý kodaňský policista, džihádistický zelinář a všehoschopná CIA v marném boji s větrným mlýnem architekta Pettera Skavlana. Vyvrcholení při koridě bylo, co se týká střihu, hudby a vůbec obsahu (kop a následný dron z Fleet Street) jedna z nejhroznějších věcí, co jsem kdy viděl a když Lannisterovic Kolja a spol. stáli na střeše té výškové budovy, scházela na konci toho obřího neonového nápisu písmena K a I. Pak se rozjely závěrečné titulky se jménem režiséra a mně spadla čelist. Fakt jsem to dopředu nevěděl! Pokud seděl Brian na vozíčku se stařeckou demencí, rozmazával po sobě vlastní exkrementy a občas jen zmateně zakřičel: „Roberte, subtilněji toho Caponeho!“, dá se výsledek pochopit.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vo filme „Domino“ je omnoho viac, ako sa to na prvý pohľad zdá. Príbeh filmu je koncipovaný do súčasnosti a preto by ani nemohol byť aktuálnejším. Jeho jednotlivé kúsky fungujú dobre, avšak ako celok, nie je to úplne ono. Chýba väčší priestor pre hercov, pre akýsi vývoj ich charakterov (nevyužité schopnosti G. Pearce) a lepšie prepojenie jednotlivých častí príbehu. P.S.: B. De Palma vie natočiť aj omnoho kompaktnejšie snímky. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

POdodne som chcel pozerat Domino s Keira Knightley a vlastne som si az po 15 minutach uvedomil ze pozeram nieco ine. Ale co raz rozpozeram vacsinou aj dopozeram. Tak som dopozeral aj toto a vyslovene to neurazilo...ale torchu nudilo. Sranda ze sa tu stretli Jamie lannister a Cervena knazka z game of thrones:) ()

Galerie (27)

Související novinky

Hororový Harvey Weinstein

Hororový Harvey Weinstein

03.06.2018

Od posledního filmu Briana De Palmy (Zjizvená tvář, Mission: Impossible) uběhlo již šest let, zatímco jeho nejnovější snímek Domino s Nikolajem Coster-Waldau a Carice van Houten kvůli složitým… (více)

Reklama

Reklama