Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nesmírně překombinované, až mám pocit, že se v tom postupně všichni ztratili, od herců až po režiséra. Ono ukočírovat podfuk na pátou už není jen tak. Zvlášť když to máme v komedii. Navíc Blake Lively mi zde těžce neseděla. Jediné na co si člověk vzpomene, tak asi když se milá lehce psychopatická maminka Anna Kendrick nasouká do černých šatů po své mrtvé nejlepší kamarádce :) A to podle mě nestačí... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi sedlo jako úsměv na Anninu tvář. To žánrové přeskakování je tak plynulé a přirozené, až to potěší. Film je sice lehce předvídatelný a částečně přehnaně překombinovaný, ale díky závěrečnému komediálnímu nádechu to vůbec nevadí. Tak nějak to s ním souzní. Vizuální multikulturalita, ok, to už prostě tak je, navíc - nejde přeci o realitu, je to vymyšlený příběh, že jo. Ok, konečně film, díky němuž můžu uznat, že Blake Lively je fakt krásná ženská. A dobrá herečka. V žádném z předchozích filmů, které jsem s ní viděl, mě ani v jednom ohledu nezaujala. Ale tady jo. Ale Anna Kendrick je boží celá, na tu Blake prostě nemá. Anna mě zde semlela jako ořechy do těsta. A jo. třeba mi ten film jen sedl v příhodné chvíli, ale za Annu, Blake a hravý humor to prostě napálit do plna musím. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vizuální atrakce v kinematografii za rok 2018? Přece Blake Lively v Nebezpečné laskavosti! Jasně, ten film je brak, není třeba si nic namlouvat. Ale brak natolik zábavný, elegantní a sexy, že jsem se po dlouhé době rád nechal zblbnout a jen si užíval každou minutu filmu. Už od prvních trailerů mě upoutala ta očividná snaha o poctu Saulu Bassovi. Když jsem pak i během filmu narazil na několik ne tak typických, popkulturně kinematografických odkazů, měl jsem jasno o tom, že tohle si prostě museli užívat tvůrci, herci a teď i diváci. A fakt mi řekněte, kdo a kdy byl naposledy víc sexy, než Blake Lively v Nebezpečné laskavosti. 7/10 ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Odlehčená verze Gone Girl, která se však po úvodní půl hodince spadá do nešikovné směsice komedie a thrilleru. Bohužel se tohoto pocitu až do závěrečných titulků nezbavíte a nakonec to na vás celé zapůsobí dojmem hrozně uměle vykonstruovaného, zbytečně natahovaného a během závěrečného twistu i nedotaženého experimentu, kterým se tvůrci snažili přesvědčit sami sebe, že nepatří do neambiciózního průměru. Pro páteční večer sice dostačující volba, ale příště asi radši sáhnu po filmařsky vyzrálém Fincherovi. 6/10 ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Blake Lively je sexy a tyhle bad bitches ji prostě jdou, problém ovšem je, že to je tak jediné (nad rámec slušné vizuální stránky) co si z tohoto žánrového mixu odnést. Podivný kousek, který se snaží být originální, nápaditý a šokující a přitom není ani jedno. Anna Kendrick je otravná jak nikdy a tahle odlehčená variace na Gone Girl prostě sama o sobě moc nefunguje. Po relativně slušné první půlce se odhalování záhady přesune z nepravděpodobného k pitomému, člověk tak trochu ztrácí pojem o tom, jak se hlavní hrdinky důležitých věcí vlastně vůbec dovtípila a samotný závěr společně s rádoby vtipnou momentkou adorující hybridy je jako ona tlustá tečka za tím, jak ukázkově potopit celkem zajímavý projekt. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • V čase 1:43:50 stojí Emily (Blake Lively) u kuchyňského stolu a loupe nožem citron, poté je záběr na Stephanie (Anna Kendrick) a Seana (Henry Golding) a poté opět na Emily, která sedí na druhé straně daného stolu a seskakuje dolů. Hodně rychle se tam dostala a také dost potichu na takových podpatcích. (Pavlínka9)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama