Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (292)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší rom-com letošního roku? To rozhodně, ale zároveň si opět musím postěžovat, že jich je v kinech stále méně a méně. Pevně doufám, že jestli Rogena už Hollywood nezaplatí (Od Long shot se rozhodně čekalo víc, pouze 50 mil $ v globálu), tak se přesune alespoň k Netflixu a bude dál produkovat ty filmy, které umí nejlépe. Je až neuvěřitelné, že tolik let po Superbad a Travičce zelené přišel s něčím svěžím, co fungovalo od začátku do konce, pobavilo hlasivky a navíc, přivedlo na scénu stále nádhernou a neuvěřitelně sympatickou Charlize Theron. Dřív jsem ji moc nemusel, ale už ji přicházím na kloub. Jednoznačně doporučuji, a pokud možno ještě v kině. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Typický priemer. Nebudem tajiť že som sa do snímky pustil kvôli sexi Charlize Theron. Charlize štartuje vo filme na poste ministerky zahraničných vecí ako sexi kosť. Niekomu (ako mne) samozrejme nebude po chuti žid Seth Rogen. Ten sa do filmu absolútne nehodí. V skutočnosti by niekto ako Charlize Theron o niekoho ako je Rogen ani nezakopol. Natož nejaká ministerka, na ktorú hladia stovky kamier denne. A preto je vlastne celý film hlúpy, pretože to tým dvom neveríte. Pri ich bozkoch sa vám dvíha žalúdok. A na konci filmu neviete, či ste pozerali slabú komédiu alebo nezáživný životopis. (31.7.2022) ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Rogen s Theronovou v kině? Oukej, dáme tomu šanci, bo dobrých komedií je tam jako šafránu a v tomhle žánru se bez plně nabitého detektoru nevkusu už dneska prakticky neobejdete. Na pravděpodobnost intimního vztahu se tu zvysoka hází bobek a od začátku tvůrci sází na čistě absurdní fabulaci, kdy dohromady párují krásnou ambiciózní ženskou s budoucností a prvoplánově nesympatického dementa. Nevěříte jim to, ani co se za nehet vejde, ale na nějakou chemii se tu vážně nehraje, takže si musíte vystačit s klasickými humory z ranku Rogen s mrdkou na bradě a podobnými fekáliemi. Ale malé plus, co to lehce vytahuje nad průměr, tam přeci jen je. Tu a tam se totiž z úst protagonistů vyloupne řízný komentář k současné politické či společenské náladě a ve spojení s těžkopádnou romantikou to celkem funguje. Kdyby se na tuhle pilu tlačilo o něco více, mohla z toho být opravdu výtečná satira i bez té mrdky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Příběh je pochopitelně jasná hovadina, a protože jde i o romantiku a nejen o komedii, je závěr až děsivě předvídatelný, a přece jsem se dost dobře bavil. Nebýt oslavných davových scén v závěru, které si patosu chtivé americké publikum tolik žádá, klidně bych ještě jednu pětihrotou přihodil. Pokud je totiž mužským romantickým hrdinou otylý rabín v šusťákovce, který občas přeleští karosérii či podlahu tím mopem, co nosí na bradě, je těžké se nesmát. O oku příjemné záběry se s přehledem postarala Charlize Theron, scénář nebyl tupý, bylo se čemu zasmát, tak proč ne? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s produkcie Goldebrg / Rogen a tento krát sa k ním pripojila aj Charlize, ktorú mám tiež celkom rád. Čakal som ďalšiu blbinu ako je od Rogena zvykom, ale nakoniec som bol celkom milo prekvapení serióznymi postavami a príbehom. Medzi Rogenom a Theron to celkom klapalo, vtipne scény nechýbajú a celkovo sa jedna o pohodový film, na ktorý sa veľmi príjemne pozerá. Jeden s tých filmov ktorý nie je výborný, ale ponuka skvelé postavy a hercov, ktorý nenudia a zabavia. 75% - 4* ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama