Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philo se vzpamatovává z následků svých rozhodnutí a odmítá se definovat jako člověk i jako víla. (Prime Video)

Recenze (5)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Útěk v městě revoluce v pohodě. Následné odhalení tajemství z minulosti celkem zamíchá se vztahem fauna a člověka. Ale divné je, jak se Imoget změní, ačkoli u Agraela dávno ví, že byl lovcem hlav. V Bergu se řeší následky přepadení lodi, kdy skoro každý má nějaké skryté úmysly a plány. Každopádně revolucionáři tahají za nitky úplně všude. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenaristicky velmi slusny politicky protitah a ocenujem aj sikovny power-move. Do konca serie nam vsak ostavaju posledne dve casti a mam dojem, ze sa do nich "nepodari" zapracovat rozuzlenie so Sparas-mi. Mozno sa mylim, ale tato linia ma zaujima najviac. Btw. vzducholode musia byt "poriadne rychle"...prislo mi to s "velvyslankynou" a jej, uz len odcudzenym spolocnikom, pomaly ako teleport. Nehoroviac vzapati o leaderke v zavere. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.díl. Imogen, její bratr a Agreus prchají z města obsazeného Novým úsvitem, aby neskončili v zajetí Paktu. Brzy však mezi sebou najdou rozkoly, když se navzájem poštvou vůči sobě. Naštvaná a beznadějná Imogen rozhodne se svého sourozence bezmyšlenkovitě zabít, což na ní zanechá psychickou újmu. Zároveň se rozhodne zcela od Agreuse, svého milovaného, co nejvíce vzdálit. Brzy skončí znovu v zajetí, tentokrát však členy Nového Úsvitu. Jejich vedoucí jim zvolí novou budoucnost coby emisariáty Revoluce. Pan Milworthy čelí nejhorším okamžikům svého života, když coby kancléř řeší mnoho strastí. Musí přijmout Agrea i Imogen, musí sledovat, jak v přístavu hlavního města Bergu dochází ke stálým výbuchm a jak zde umírá mnoho dobrých mužů. Ne všechnu vinu však nesou Černí Havrani, i on má na sobě špínu. Rozhodl se s loděmi přivést i vojáky chystající se obsadit Tirnanoc. Philo se rozhodl jít svojí cestou, chystavše se zabít Sparase, zatímco Vignett je chycena Černým Havranem. Od vedoucí Nového Úsvitu dostává nabídku - Velet jim coby Soudružka. 85 - 90 procent. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec bych se nedivil, kdyby měli mladí diváci rozporuplné pocity. Na jednu stranu atraktivní prostředí, fantasy bytosti, propracované vztahy, super vizuál... . A proti tomu scénář, který se hodně zabývá diskriminací, segregací, nesnášenlivostí a tím pádem i politikou, revolucí...konflikty. Pro dospělého fantasy fandu, je to působivý mix. Mě osobně druhá řada vysloveně učarovala a momentálně považuji CR za nejlepší fantasy min. posledních dvou let. To, jak tvůrci posouvají postavy v rámci příběhu, jak se mění situace z epizody na epizodu, jak chytře jsou dávkovány twisty, to je v tomto žánru výjimečné. Slavná Amazon srajda, ve všech ohledech vůči CR zaostává. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama