Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philo se vzpamatovává z následků svých rozhodnutí a odmítá se definovat jako člověk i jako víla. (Prime Video)

Recenze (5)

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Útěk v městě revoluce v pohodě. Následné odhalení tajemství z minulosti celkem zamíchá se vztahem fauna a člověka. Ale divné je, jak se Imoget změní, ačkoli u Agraela dávno ví, že byl lovcem hlav. V Bergu se řeší následky přepadení lodi, kdy skoro každý má nějaké skryté úmysly a plány. Každopádně revolucionáři tahají za nitky úplně všude. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec bych se nedivil, kdyby měli mladí diváci rozporuplné pocity. Na jednu stranu atraktivní prostředí, fantasy bytosti, propracované vztahy, super vizuál... . A proti tomu scénář, který se hodně zabývá diskriminací, segregací, nesnášenlivostí a tím pádem i politikou, revolucí...konflikty. Pro dospělého fantasy fandu, je to působivý mix. Mě osobně druhá řada vysloveně učarovala a momentálně považuji CR za nejlepší fantasy min. posledních dvou let. To, jak tvůrci posouvají postavy v rámci příběhu, jak se mění situace z epizody na epizodu, jak chytře jsou dávkovány twisty, to je v tomto žánru výjimečné. Slavná Amazon srajda, ve všech ohledech vůči CR zaostává. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenaristicky velmi slusny politicky protitah a ocenujem aj sikovny power-move. Do konca serie nam vsak ostavaju posledne dve casti a mam dojem, ze sa do nich "nepodari" zapracovat rozuzlenie so Sparas-mi. Mozno sa mylim, ale tato linia ma zaujima najviac. Btw. vzducholode musia byt "poriadne rychle"...prislo mi to s "velvyslankynou" a jej, uz len odcudzenym spolocnikom, pomaly ako teleport. Nehoroviac vzapati o leaderke v zavere. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.díl. Imogen, její bratr a Agreus prchají z města obsazeného Novým úsvitem, aby neskončili v zajetí Paktu. Brzy však mezi sebou najdou rozkoly, když se navzájem poštvou vůči sobě. Naštvaná a beznadějná Imogen rozhodne se svého sourozence bezmyšlenkovitě zabít, což na ní zanechá psychickou újmu. Zároveň se rozhodne zcela od Agreuse, svého milovaného, co nejvíce vzdálit. Brzy skončí znovu v zajetí, tentokrát však členy Nového Úsvitu. Jejich vedoucí jim zvolí novou budoucnost coby emisariáty Revoluce. Pan Milworthy čelí nejhorším okamžikům svého života, když coby kancléř řeší mnoho strastí. Musí přijmout Agrea i Imogen, musí sledovat, jak v přístavu hlavního města Bergu dochází ke stálým výbuchm a jak zde umírá mnoho dobrých mužů. Ne všechnu vinu však nesou Černí Havrani, i on má na sobě špínu. Rozhodl se s loděmi přivést i vojáky chystající se obsadit Tirnanoc. Philo se rozhodl jít svojí cestou, chystavše se zabít Sparase, zatímco Vignett je chycena Černým Havranem. Od vedoucí Nového Úsvitu dostává nabídku - Velet jim coby Soudružka. 85 - 90 procent. ()

Reklama

Reklama