Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • USA Truth or Dare (více)
Trailer 1

Vadí nevadí je poměrně nevinná hra, při které hráči, když na ně přijde řada, volí, zda pravdivě odpoví na nějakou choulostivou otázku, nebo splní obtížný/nepříjemný/ponižující úkol. Spojení „poměrně nevinná“ přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete. Studentka Olivia (Lucy Hale) vyrazila s partou přátel na pohodovou dovolenou do Nového Mexika. Seznámení s pohledným sympaťákem je zavedlo do lehce strašidelných kulis zrušeného kláštera, kde si zahráli právě Vadí nevadí. Jak už to u téhle hry bývá, kvůli tajemstvím vyplouvajícím na povrch začala atmosféra poněkud houstnout. Opravdové husto ale nastalo ve chvíli, kdy jim onen pohledný sympaťák prozradil, že kdyby je ke hře nenalákal, tak by zemřel. A že teď dost pravděpodobně začnou umírat oni, protože organizátor téhle verze Vadí nevadí se s ničím nepáře. Dalo by se nad tím mávnout rukou, kdyby po návratu domů Olivia a její přátelé nenacházeli připomínky hry na každém kroku. Textovky, telefonáty, nápisy na zdech, dotazy náhodných kolemjdoucích – ti všichni opakují otázku „Vadí nevadí?“ A varianta, že by odmítli, nepřichází v úvahu. Poznají to ve chvíli, kdy to někteří z nich zkusí a zemřou. Jak hráči ubývají, hra nabírá obrátky a stupňuje náročnost. Jak zastavit smrtící kolotoč, když žádné standardní řešení neexistuje? (Cinemart)

(více)

Recenze (262)

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

Nudí, nenudí? Nudíí, Nudííí, kurevsky nudí!!!! Takováhle sračka nemůže bavit ani ty puberťáky, pro kerý je to určený. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to asi před dvěma lety a pamatuju, že nic extra to nebylo. Ale v paměti mi stejně nějaký dobrý scény zůstaly. A kvůli tomu, že jsem na to úplně nezapomněl, dávám tři. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

70% - komentář 20ti slovy: Sice hlavní struktura nic nového...dávná kletba, porazit démona atd...ale samo-vyvražďování kamarádů, kvůli hře vadí nevadí, bylo originálně pojaté. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem čekal nějakou volovinu a ono to bylo celkem slušné. Já mám takovéhle filmy rád a i když ve filmu chybělo gore, tak to vůbec nevadilo. Jednoduchá hra, která byla znázorněná zábavnou formou s celkem zajímavým příběhem v pozadí. Pěkně natočené, skvělí herci, délka akorát. Lepší 3* ()

adakraj 

všechny recenze uživatele

Kurňa to bude pecka. Říkal jsem si, když vyšel první trailer. Takový super nápad, který se snad nedá zkazit. A ejhle. První minuty filmu jsem si říkal: "Jo ono se to po čase rozjede neboj se". V půlce pak: "Tak snad ke konci to bude maso". Na konci: "To už jsou titulky? To si dělají srandu!". Smutné ač pravdivé a v pár řádcích chci napsati, co se mi nelíbilo a proč jsem dal, tak hrozné hodnocení. Herecké výkony směšné až neuvěřitelně nereálné. Říkal jsem si, kdo asi dělal výběrové řízené na herce. Dějově na úplném dnu. Nesmyslné scény. Například kdy, jedna postava musela vypít jednu lahev tvrdého alkoholu, po kterým málem padla do bezvědomí, jak se opila. Pak tentýž večer v krátké cca hodinové frekvenci slečna není vůbec opilá a ještě dělá ze sebe Supermana. Další neskutečně blbá scéna. Pořád mleli musíme se držet při sobě. Držte se při sobě. A pokaždé se rozdělili. Naivky. Poslední zarážející scéna. Hádka dvou dívek, že jedna se musí vyspat s jejím klukem, jinak zemře. A ta přítelkyně se naštve na svou nej nej nelepší kamarádku a zbaběle uteče. Nepochopitelné. Takovou mentalitu dívek studující na výšce? Nemyslím si. Film měl skvělý potenciál, který byl zbaběle zničen a předurčen ke samotnému dnu hororové scény. Možná bych to pustil dětem, jako pohádku... ()

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

Další americká krávovina s dementními reakcemi postav, uspěchané, laciné, zoufalé a nudné... čas od času mám prostě slabou chvilku a něco takového zkusím.. ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší Nezvratný osud, ale jako příjemná jednohubka neurazí. Jako horor se svou přístupností příliš neobstojí, úmrtí nejsou extra originální, ale musím ocenit nápad, celkem obstojné postavy a spád, film nenudil a protáhlé obličeje při zadávání otázky pobavily. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Podle mě dobrý film pro každého, kdo je fanouškem hororů s nádechem thrilleru. Místy mě možná trošku hlavní hrdinka iritovala, ale po většinu filmu jsem si sledování užil. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Blbosť, na ktorú sa prekvapivo dobre pozerá. Jasné, na postavách mi ani chvíľu nezáležalo a skoro nikto by si nezaslúžil cenu sympatie. Hlavná hrdinka si to ale celkom užíva a nie je otravná, ako jej partia. Ináč dejovo nič priekopné, už len nápad, že démon posadol akúsi skupinovú hru, by mohol vymyslieť niekto buď príliš blbý alebo zhulený. Paradoxom je, že onen blbý nápad je vlastne pútavosť sama osebe, nie však originálna a nie vždy dobre zvládnuta. Keď už tá hra začne, nejde z nej vycúvať. Tretia hviezda je aj z toho dôvodu, že som videl horšie kúsky a tento bol napodiv ľahko stráviteľný. Za mňa 55%. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Co se týče vizuálu, nic moc. Děj má sice jakž takž spád, ale také se sem tam zasekává a je drobátko nudný. Od poloviny jsem se tomu už nevěnoval tak důkladně. Nějak mne to přestalo bavit. Viděl jsem to však až do konce. Po hodině a něco se to začíná zase ještě zbytečně zamotávat. Nebylo to ani nijak moc nápadité, něco jako Final Destination, ale o hodně slabší. Takže dám těch třicet procent, aby se neřeklo. A mimochodem, konec se vůbec nepovedl.   30 %  ()

WeeLass 

všechny recenze uživatele

Byla to kravinka, jasně. Ale také příjemná podívaná na páteční večer. I když byly ty démonické úšklebky spíše k smíchu a nepřirozeně umělé, bavilo mě to. Byl to jeden z těch teen horůrků, které jsou buď naprosté slátaniny nebo naopak zábavná dílka, u kterých se tolik nebojíte, ale spíše si odpočinete. K tomu dostanete jako bonus trochu napětí bez zbytečných nervů. Lucy Hale mám celkem rád, evidentně i přes svůj mladý věk umí výborně hrát a nemůžu si stěžovat ani na zbytek obsazení. Neradno zaměnit s loňským stejnojmenným Truth or Dare, který lze shlédnout zdarma na youtube. S tím se to naprosto nedá srovnávat. ()

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky. Jedna za efekty, které nebyly špatné. Dalo se na ně koukat s přesvědčením. Ne s velkým, ale nějaké tu rozhodně bylo. A druhá za herecké výkony, které byly skvělé. Věřil jsem díky nim ději. Ale ostatní? - Za mne blbost. Naprostá. Nemělo to špetku šarmu a žádný šmrnc. Film k ničemu. Zbytečná útrata peněz, které mohly posloužit ke tvorbě něčeho mnohem lepšího, ale to by se musely dostat do rukou člověka s lepší představivostí a touhou ke kompromisům. ()

Chromeskull 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení po dlouhé době.Herci sice neznámí,ale zato sympatičtí,zajímavý děj (pointa) a příjemný tempo po celý film.Super hororová oddychovka.65% ()

Reklama

Reklama