Reklama

Reklama

Vědec Bruce Banner se při nehodě promění v obrovskou a silnou stvůru, která bude bojovat nejen se zlem, ale i sama se sebou. Skvělé efekty a akční scény podtrhují tento dobrodružný příběh. Vědec Bruce Banner se právě rozešel s kolegyní Betty Rossovou, podařilo se jim však zůstat přáteli. Společně pracují na vývoji vzorce, který za použití paprsku gama umožní lidské tkáni autokorekci. Bruce vyrůstal v dětském domově, zemřela mu matka a otce Davida zavřeli do vězení. Teď se David vrací do života syna, který o něm neměl tušení. Jednoho dne ochromí Bruce nehoda v laboratoři, díky níž je vystaven silné radiaci mající za následek velmi zvláštní jev – učiní ho silnějším a mocnějším. Setkání s Davidem vzbudí v synovi dávné vzpomínky a uvolní vztek a dávné napětí. Díky gama radiaci se změní v obrovskou zelenou svalnatou příšeru - HULKA - výplod čistého hněvu... (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (663)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Nechoďte na Hulka! Pro mě zklamání roku a Ang Lee si to u mě pěkně pohnojil. -scény bez Hulka jsou velice nezajímavé a nudné. Eric Bana? To že má být hvězda budoucnosti? Šak bol úplně blbý. Jeho projev mi až připomínal výkon Zdeňka Raušera z Divokých včel. Pokud při natáčení lovil bobříka nevýraznosti, tak se mu to povedlo na výbornou. -scény s Hulkem jsou proti tomu velice směšné. Při pohledu na to funící zelené hovado jsem párkrát nedokázal zadržet smích a obávám se že to tvůrci neměli v úmyslu. :-/ Dávám dvě hvězdy jen za technické zpracování. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Uzasne spracovany komics. Filmarom sa podarilo sklbit dost dojemne zivotne utrapy mladeho "estenieHulka" ktoreho seriozne zahral Eric Bana a zaroven na plne gule rozbehli akciu, ktora sa len tak nevidi (Hulk vs. US.army) .Bolo to tak neuveritelne neuveritelne, az to bolo neuveritelne krasne.Holt zlost je svina...;) ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Tohle není akční komiks, tohle je do nejhlubšího nitra pronikající drama o rozdvojení osobnosti a následcích vlastních hříchů. A tak trochu komiks. To, co Ang Lee rozpoutá v závěrečné půlhodině, je psychologická bomba a očišťující obětí od Betty pak pomáhá duši samotného diváka. Škoda, že na takovýhle zážitek velká většina z nich ještě v té době nebyla připravena. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Adaptace comicsu, která tak trochu předběhla dobu. Jako jedna z prvních upřednostnila psychologickou stránku před tou akční. Obě složky zde jsou přítomny a obě jsou skvělé, ovšem ta komorní část je středobodem a hlavním nosným pilířem Hulka. Eric Bana svou příležitost parádně využil, Jennifer Connelly je tradičně okouzlující a i zbytek obsazení sedí. Jediný zápor je, že je to tak striktně rozděleno na delší psychologickou část v úvodu a čistě akční v závěru. Vyváženější promíchání by spíše bodlo. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Před pár lety, po dlouhodobém čekání, jsem naběhnul slintající blahem na Hulka a byl krutě zklamán. Třeba to bude režií Anga Leeho, od nějž mě zklamal už i Tygr a drak, ale především tím, že se tam toho jednoduše moc neděje a akční scény jsou sice pěkné, ale je jich tam hodně málo. Kladem je ale rozhodně výkon Erica Bany. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (55)

  • Při své první proměně v Hulka zničí Bruce Banner (Eric Bana) laboratoř, ve které pracuje. V momentě, kdy zvedne zařízení gama na svá ramena, připomíná postavu Atlase z řecké mytologie, který na svých ramenou držel Zemi. Jedná se o odkaz na skutečné zařízení – spektometr, který vyzařuje gama paprsky, je používaný při studiu vzácných a neobvyklých jevů probíhajících při vzájemném působení protonů a neutronů. Tento přístroj s názvem ATLAS se nachází v Národní laboratoři ve městě Argonne v americkém státě Illinois. (HellFire)

Související novinky

Proč Hulk nejede sólo?

Proč Hulk nejede sólo?

22.06.2015

Filmy se zeleným marveláckým bijcem nikdy nebyly velkými hity. Hulk vydělal 243 milionů dolarů a Neuvěřitelný Hulk jen o 18 milionů víc, což jsou vzhledem k miliardovým tržbám žánrové konkurence… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Reklama

Reklama