Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nemá cenu řešit, jaká je to vykrádačka Bird Box a A Quiet Place, ale to, že i bez srovnání s nimi je to fakt špatný film. Už jen rozhodnutí scénáře o tom, jak perfektně Kiernan Shipka odezírá z úst třeba i za tmy, mě trochu štvalo, ale zbytek je scenáristicky fakt totálně nudný, plný neuvěřitelných klišé a předvídatelností. Dvě hvězdičky dávám za začátek filmů, který byl slibný, ale pak to fatk šlo do kytek. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Lacnejšia a menej kvalitná napodobnenina Bird Boxu, resp. Tichého miesta, ktorá je vďaka produkčnému zázemiu Netflixu po technickej stránke na obstojnej úrovni, no je len minimálne strašidelná/desivá a všeobecne slabšia asi vo všetkých ohľadoch od spomínaných filmov a tým pádom nestojí za pozornosť. Aj keď verím že sa nájdu aj nenáročnejší diváci, ktorí spomínané filmy nevideli a ktorých uspokojí aj táto verzia Johna Leonettiho... 40% ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Silence je velmi nepodařeným klonem úspěšných snímků "A Quite Place" a "Bird Box". Téměř po celou dobu stopáže se zde totiž nic neděje, děj je neuvěřitelně banální a nudný, přičemž hlavní postavy se chovají jak stupidní turisté na dovolené. Za zmínku tedy stojí pouze "creepy" kněz se svou partou fanatiků a Miranda "Eówyn" Otto v jedné z hlavních rolí. Nic víc, nic míň. Škoda. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Vznik tohohle filmu nedává smysl, protože ačkoliv je podle knihy, pořád je to jenom lacinej odvar Krasinskiho Tichého místa. Dokonce i Bird Box je oproti tomu masterpiece! Mlha od Darabonta taky posloužila k inspiraci (lékárna). Silence má laciný efekty, zkratkovitej, nezajímavej a předvídatelnej děj, ve krerym se tradičně objeví náboženskej dement, kterej ve jménu boha páchá zlo a hodně debilní závěr. Za zmínku stojí snad jenom povedenej soundtrack a dva napínavý momenty (a to už ani nevim který). Býval by z toho šel vytvořit OK film, ale musel by ho natočit někdo s vizí a nápadem. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady si z nás Netflix asi dělá prdel, ne? Sabrina a Zelda měly pauzu od seriálu, tak si řekly, že nebudou zahálet, protože peňazí je treba. V životě jsem neviděla tak neskutečně debilní chování postav po všech směrech. Digitální efekty jsou navíc fakt průser a přesto, že to má pouhých 90 minut, připadalo mi to jako věčnost. Herecké obsazení je přitom na dobré úrovni. Prosím vás, už toho Leonettiho k režii nepouštějte, stačí, že nám zkurvil Annabelle. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama