Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (126)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Námět nebyl špatný, kombinace akčního loupežného přepadení v kombinaci se zuřící bouří byla skvělá. Bohužel některé scény byly natolik přeplácané a nereálné, že jsem se musel za samotné tvůrce filmy fackovat. 50% ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Mix akcie s katastrofickým pozadím je natočený celkom svižne a úderne. Síce je to Béčko ako vyšité ale v rámci žánru to celkom ujde. Cohen ale asi nikdy nebude top režisérom... ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Jako přímo podprůměr bych já dle mého úhlu pohledu tento film nevnímal. Jsem si jist, že kdyby ten film hodnotili úplně všichni filmoví fanoušci, co existují, tak minimálně by film 58 až 60 % diváckého úspěchu získal, ač tady film hodnotí (zatím) jen přes 500 filmových fanoušků. Ale za mě tři hvězdičky. ()

nezavisle 

všechny recenze uživatele

Stara otrepana tematika - hm, preco nie, ale takto ju poondiat??!! Skoda prachov.... To sa neda nazvat ani len slovom marnost! (fraza z Interstellar-u) ()

kontrolor 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalsich filmov o hurikáne+pridaná kriminálna zápletka. Takže toto tvorcom absolútne nevišlo. Miestami lacné triky možno to chcelo lepšie obsadenie, ale som rád, že ho mám za sebou. ()

kyblik2 

všechny recenze uživatele

Len koli Maggie Grace :) a vcelku fajn efekty v niekolkych scenach. Inak skor nepodarena smrtonosna pasca 6 alebo 7 :-D ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Šílená bejkárna a slátanina na entou... Má to hromadu chyb a nesmyslných scén, ale celkově vzato to sedí... Prostě normální film na kouknutí... ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Jakxe řiká: příliž CGI škodí... Zde to platí troj-až čtyřnásob. Nápad vyloupit jakousi pobočku federální vlády za vydatné asistence hurikánu - tak to může fakt napadnout jedině amíka :-))) Už jen to, že se záporáci na tu akci připravovali buhvíjak dlouho (včetně dosazení hackerů, zmanipulování celé brigády dosud čestných polišů) a jen čekali (jak ten rákosníček až se na nebi objeví první hvězdička - tedy kapka deště) až se milostivý hurikán 10týho stupně konečně dostaví... A jak už to tak bývá, tak jako na zavolanou, hurikán udeřil přímo v onom bezvýznamném městečku s danou pobočkou... Celkem by mě zajímalo, proč se muselo čekat na hurikán?? Pokud by sebranka měla dokonalý plán na vyloupení oné pobočky, tak by stačil takový malý blackoutek na pár desítek minut (běžným tamním obyvatelům by to ani nedošlo - a když už by jim to došlo - bylo by po všem :-)). Dále tu máme zase kupu veledivných nelogičností u kterých se musí nejeden sečtělý divák smát :-) A nakonec - nesmí chybět ani sentimentální chvilka bratro-sblížení, která probudila dva obyčejné bráchy k přímo heroickým výkonům o záchranu pověsti jak agentky (co měla za ty prašule zodpovědnost) tak i likvidaci všech zlotřilých loupežníků.... No srandy kopec, vážení.... :-) ()

viax 

všechny recenze uživatele

Strhující tedy ani náhodou a thriller možná tak pro třeťáky. Působí to dojmem, jako by to bylo natočené před dvaceti lety. Sice jsem se nenudila, ale ani jsem se nijak zvlášť nebavila. Zločinci mi byli ukradení všichni a o kladné hrdiny jsem se nebála, a to ani ve chvíli, kdy statečně ujížděli okem hurikánu vstříc lepším zítřkům, aniž by se starali, jak se z toho oka dostanou. Jo, jasně, víme, že na pevnině se hurikán rozpustí, ale ono mu to taky chvíli trvá, kapišto? Takže ujet po nějaké silnici několik stovek mil přesně v oku hurikánu, to je stejně bláznivý nápad jako naplánovat loupež ve federální skartovačce s tím, že přijde hurikán té nejvyšší kategorie, který vytrhává stromy a trucky si pohazuje jak klaun míčky, právě sem a právě tehdy, kdy se mi to hodí. A přes všechny tyto výhrady jsem se dokoukala do konce a pak si konečně užila ty krásné animované titulky. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Béčko u kterého se dá i dobře vařit.Splacaná Povodeń a Twister dohromady,průměrné,kde světlými okamžiky byla docela dobrá digitální vize. ()

terc odpad!

všechny recenze uživatele

Film bez najmensieho zmyslu pre detail, alebo realitu. Dialogy su jedno velke klise. Efekty devedesiatych rokov. ... cely film je jedno velke utrpenie posplatany z xy filmov, ktore tiez neboli ovela lepsie ako tento pseudofilm. ()

golf78 

všechny recenze uživatele

Prvni akcni film, kde se chce hlavnimu hrdinovi čůrat a zajde si na záchod a kde má hlavní hrdina hlad a dá si jídlo! ()

swn odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútna somarina. Na druhej strane ak by existovali 3 úrovne odpadu, bola by v tej najlepšej tretine. Aj jedna hviezdička je na podobné filmy príliš veľa. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele

Nic moc neříkající příběh, slabé akční scény a pár velmi těžko uvěřitelných okamžiků. Za mě slabé. ()

Reklama

Reklama