Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily je úplně obyčejná středoškolačka, která spíš než v realitě žije na mobilu, kde „postuje, lajkuje, šéruje a selfíčkuje“, ostatně jako většina jejích vrstevníků. Když však do digitálních životů většiny obyvatel města pronikne neznámý hacker, který začne zveřejňovat zejména to, co mělo zůstat skryto, začnou se dít věci. Absolutní panika v městečku se záhy promění v peklo a Lily si dříve či později musí položit otázku, zda se vůbec dožije příštího rána. Vše totiž naznačuje, že tím neznámým infiltrátorem do lidských soukromí je právě ona. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (172)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Vyborna a cim dalej aktualnejsia tema, ktora vsak naraza na, slusne povedane, nie velmi vydarene spracovanie, najma od 2/3 filmu. Viac by ma zaujimalo ako sa mestecko Salem vysporiadavalo s celou udalostou +1,2,3 dni po nej...Druhy krat skor uprednostnim tematicky blizky, ale vyrazne citlivejsi a najma vydarenejsi Disconnect. 2,5/5* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Živý důkaz toho, že když se až moc tlačí na pilu, kombinují se různé styly dohromady, mluví se až nestoudně explicitně a obsazují se za hranou nesympatické hrdinky, nemůže film nikdy fungovat. Trailer vypadal super, vypadalo to originálně, drze, stylově. Ale to co jsem dostala bylo jen tisíce a tisíce zkopírovaných scén z jiných filmů. Začátek vypadal silně Arronovsky, prostředek silně evropsky a konec až očistecky. Když k tomu přičtu ještě dost nepravděpodobný děj, twist a trapné, rádoby drsné, v závěru metamorfované charaktery postav, výjde mi z tohoto zážitku naprosto neucelený bordel. Co můžu pochválit je asi práce s kamerou, některé scény měly z vizuálního hlediska něco do sebe a výběr hudby taky sedl jako prdel na hrnec, ale jinak je to z mýho pohledu tak nějak průser. Tohle prostě nemělo žádnou sdělovací hodnotu. ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Tento film se to snaží hrát na všechno strany. Chce mít akci, chce mít vyzývavost, chce mít hluboké téma, chce se zavděčit všem minoritám. Podle mě tím ale dosahují průměrného výsledku. Kdybychom téma trochu odlehčili a dali větší prostor akční sekvenci, mohli jsme mít super akční komedii. Kdybychom naopak ubrali trochu té obscénnosti, mohli jsme mít zajímavý film na uvažování. Takhle je to ovšem krok dopředu a zároveň krok zpátky. Proto pouze tři hvězdy. PS: Finální orchestrální hraní We Can't Stop od Miley bylo super! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně kontroverzní film a já se bohužel přidávám k těm, kteří to zhejtí. Sorry, ale film prostě musí mít nějaké určité hranice a limity, které tenhle vyloženě postrádá. Skvělý nápad a aktuální téma internetu, soukromí a jeho narušení, ale provedení mi přišlo neskutečně hloupé. Jakože se celé město bude navzájem vraždit a popravovat, kvůli pár fotkám, to prostě ně. Film, který by šel zpracovat šikovně a s konečným "poselství" dnešní doby, ale namísto toho je to směs všeho možného, co víceméně ani nedrží pohromadě a nedává smysl. Děj neuvěřitelně nadsazený a až nereálně stupidní, škoda, na tohle jsem se těšil... :D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Třeba se mu líbí, že jsem svá, taky cool, nezávislá." Tak na tohle jsem moc starej, ale byl jsem trošku zvědavej. Dobře mi tak. Na úvodní žhavý párty jsem neustále usínal, ukrývání tajemství v mobilu jsem nepochopil, hackerovu totožnost nešlo neodhalit a u násilí jsem zase usínal. Viděl jsem prostě jen samý kretény a kdyby toho večera spadla na Salem atomovka, tak by z mýho úhlu pohledu k žádný škodě nedošlo. Pokud se někomu můj komentář nelíbí a má potřebu mi kvůli tomu vyhrožovat smrtí, tak doporučuju všechny sociální sítě s výjimkou PornHubu. Tam bych si to mohl přečíst. Ale za pomstu červenejch pláštěnek tu jednu hvězdu dám. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na Sundance FF. (ČSFD)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama