Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robinsonův ostrov je zpět! Na exotické Filipíny odjelo hrát nejdobrodružnější hru světa devatenáct odvážných Čechů a Češek. V cestě za výhrou dva a půl milionu korun a titulem nového českého Robinsona jim stojí hlad, vyčerpání, horko, nehostinná příroda a vzájemná rivalita. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (56)

Kmyn 

všechny recenze uživatele

od prvních dílů, moji oblíbenci byli: 1.Bizon, 2.Karel, 3.Bára / neoblíbení: Dominik a Nikola / můj tip na vítěze: Martin. Bizon mi hned byl sympatickej a nechápal sem proč ho vybírali jako nejslabšího hráče kmenu, když bylo jasný že má zkušenosti, kuchal tam zvěř apod, a i v některých soutěžích ukázal sílu a vůli (jak se točili nad vodou na kole). Karla mi bylo líto že vypadl brzo, byl to unikátní charakter a srandista. Bára slízla docela šikanu - Dominik dělá fitness trenéra a neví že je zdravější jíst častěji a menší porce? vyhráli chleba, Bára poprosí o svuj díl, že si něco sní hned a něco později, a pan fitness trenér a specialista na všechno jí to zakáže a poručí že musí jíst až později a všechno najednou? on byl opravdu nesnesitelnej. Nikola se svym věčnym fňukáním taky. Martin se mi zdál jako černý kůň, takovej nekonfliktní nenápadnej, a přitom pružnej do soutěží, takoví týpci to vyhrávaj často. kdo tam ještě byl - Tery byla pěkná baba a dala si brutální běh proti Martině v tom dřevěnym kole! Martina nebojovala a byla oprsklá. Radim, ten to překombinoval, bylo jasný že kecy o prachách neprojdou. Katka ragbistka zklamala tim jak ve druhé půlce zradila. Mirek byl nakonec poměrně fajn pásek, nepřišel mi arogantní, oproti třeba Jardovi. Blanka překvapila výrobou vlastní imunity to je vždycky zábavnej krok. Ondra mě nebavil, Petr byl v pohodě. vegetariánka Jana s policajtkou Káťou byly nudné ()

J.Cobra 

všechny recenze uživatele

Opět pomalý začátek a zbytečné prodlužování, kdy na jeden díl byla jen jedna soutěž, nebo kmenová rada. Následně, jako by zjistili, že jim zbývá již jen pár dílů a celé to zrychlili, takže jste měli v jednom díle méně kecání a hned dvě soutěže, případně soutěž a kmenovou radu. Takhle to však mělo probíhat hned od začátku. No a když jsem si říkal, že se poučili z předchozí řady, tak začali kombinovat a překombinovávat co se dalo. Pár příkladů: 1) Před každou radou je soutěž o imunitu a najednou, pár soutěží před koncem, kmenovka bez soutěže o imunitu a pak zase soutěž o imunitu. Jakože cože? Nebo 2) soutěže na ostrově vyhnanství. Jednou s publikem, pak zase bez, bez jakéhokoliv odůvodnění. Nehledě na tom, že na ostrově vyhnanství, kde má člověk trpět tím, že je sám a následně, když jsou tam dva tak má být hned soutěž a zase tam má zůstat člověk jeden, tak tady jsou 4 a mají to jako dovolenou, kde nemusí nic řešit ani hrát a jen si jednou za pár dní zasoutěží. No a největší blbost nakonec. 3) Porota vybírá, koho nepustí do finále. Jakože super. Porota chce vyhodit 2 lidi, jeden z nich postoupí do finále a tam, překvapení, ti, kdo onu osobu chtěli vyhodit již předtím, budou teď rozhodovat, kdo vyhraje. A hádejte, kdo to určitě nebude. Možná namítnete, že může porotu přesvědčit finálová řeč. Překvapení, finalovou řeč (víceméně) měli už v předposledním díle, kdy byli čtyři a měli si obhájit, proč zrovna je by neměli vyhodit. Takže asi tak. A to jsem ještě nezmínil fakt, že jednoho hráče nekompromisně vyhodili, protože se rozhodl rozdávat hráčům peníze, které ještě nevyhrál, když mu pomůžou vyhrát. Ok, není to fair play a i když je to krutý trest, dokážu to pochopit. Pokud to ovšem nebyla jen součást taktiky "nikdo vám nedá víc než já vám slíbím". Ale pak, pár dní na to se provalí, že několik hráčů podvádělo a v nestřežené chvíli ukradlo mýdlo a zubní pastu. A jaký trest následuje po provalení? Tak krutý a spravedlivý trest, že ho potrestaní berou jako odměnu. Tak kde jsme? Ano, chápu, že si nemůžou vyhodit další 3 lidi, když jich zbývá asi už jen 7, ale kde je potom spravedlnost a měření stejným metrem? Jak by řekla Zina: "Prostě je to prostě zklamání prostě. Už si říkáš prostě, že se to prostě někam posunulo a oni to prostě tak (s)prostě závěrem doje(prostě)bou. Asi si budu muset pustit nějakou americkou řadu na spravení chuti. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No... Chvilkama mě to sice bavilo trošku více než paralelně běžící Ghost Island, ale ty věčné produkční veletoče, které bez varování klidně rozmrdaly něčí hru aby následně podstrkávali výhodu někomu jinému, ve výsledku srazili skoro vše co zde mělo potenciál... Finálová trojka pak byla tak slabá, že osobně vůbec netuším komu bych to nakonec připsal.... Podtrženo sečteno: Robinsonův ostrov je po technické stránce rovnocennou alternativou ke svému USA předobrazu, ale bohužel trpí českou představou, že my to tady teď vymyslíme lépe než ti amíci kteří v tom mají už 15let praxi a za tu dobu už stihli otestovat které uličky jsou slepé :/ ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sledovat další bandu naprosto nesourodých pak bylo suprovým zpestřením pondělního a středečního večera a každý týden jsem očekával, co se zase vymyslí za intriky a naprosté hovadiny jak si zkrátit nudu na pustém ostrově v srdci Filipín. K některým postavám si stačíte vybudovat obdiv, k některým totální averzi a pak už jen čekáte, jak se mezi sebou vyštěkají ven ze hry. Prostě bizárek, u něhož je mi pekelně líto, že Nova neodklepla i třetí řadu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první řada byla jen chůdym přibuzným Survivoru se slabým moderátorem a českou náturou k tomu.Druhá řada posunula laťku níže tím,že maximálně zparchantěla pravidla a stejně jako v řadě první servíruje primárně vatu.Survivor má v řadě 13 dílu a vše letí kupředu,česká verze aby unesla více reklam se roztáhne na 35 dílu a to je prostě strašně moc...30% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Z neznámých důvodů bylo 19 soutěžících, muži tedy měli o 1 zástupce více než ženy. (Zix.)
  • Až v 8. díle vypadl první člověk, který už neměl šanci na výhru. (Zix.)
  • Ostrov Vyloučení z první série se neznámo proč přejmenoval na Ostrov Vyhnanství, i přesto že měl stejný smysl – chodili na něj vyloučený hráči a bojovali v soutěžích o setrvání ve hře, později i o návrat do hry. V jiných verzích show se tento ostrov většinou jmenoval Ostrov Vykoupení. (Zix.)

Reklama

Reklama