Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robinsonův ostrov je zpět! Na exotické Filipíny odjelo hrát nejdobrodružnější hru světa devatenáct odvážných Čechů a Češek. V cestě za výhrou dva a půl milionu korun a titulem nového českého Robinsona jim stojí hlad, vyčerpání, horko, nehostinná příroda a vzájemná rivalita. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (56)

Aleix 

všechny recenze uživatele

Je to celý krávovina ,novou natahaná na hodinu skrz reklamy a idiotský opakování záběrů ,který byly ukázaný. Takže dílu 20min čistýho času. Přesto to má v sobě prvky koukatelnosti a člověk se neubrání držet pěsti 50 kilový buchtě proti 120 kilovýmu hovadu v silové dovednosti. S odměnou jako je pytlík rýže a fazolí jim to věřím. Jestli mi mimo záběr dojdou všeci ruku v ruce s moderátorem do mekáče se nedozvím ,ale jednou za čas jo. I by jim to flákání na Filipínách ,jeden záviděl. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No... Chvilkama mě to sice bavilo trošku více než paralelně běžící Ghost Island, ale ty věčné produkční veletoče, které bez varování klidně rozmrdaly něčí hru aby následně podstrkávali výhodu někomu jinému, ve výsledku srazili skoro vše co zde mělo potenciál... Finálová trojka pak byla tak slabá, že osobně vůbec netuším komu bych to nakonec připsal.... Podtrženo sečteno: Robinsonův ostrov je po technické stránce rovnocennou alternativou ke svému USA předobrazu, ale bohužel trpí českou představou, že my to tady teď vymyslíme lépe než ti amíci kteří v tom mají už 15let praxi a za tu dobu už stihli otestovat které uličky jsou slepé :/ ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Což o to, kopie amerického originálu je to velmi zdařilá (vše je okopírované s neobvyklou přesností), ALE má to dvě zásadní chyby, které jsou aspoň u mě příčinou nižšího hodnocení: 1. moderátor - trpěla jsem tu jeho nevýraznost a neschopnost už v první sérii a pořád ho nemůžu vystát - svým projevem dovede poslat díl do kopru a uspat mě (vyměňte ho už!!!), 2. délka, kdy běžná epizoda americké verze je zde roztažena do tří až čtyř epizod. To se pak nelze divit, že lidi už to sledování nebaví, navíc zde krásně vynikají debilní kecy účastníků, které by jinak pravděpodobně skončily na podlaze střižny. Mám hodně ráda původní americkou verzi, takže doufám, že se to podaří napravit. 6/10 ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Super nezvládnutá produkce TV nova, která jednoho hráče vyloučí za porušení pravidel a druhé tam za podobné věci nechá, Zvláštní nekonzistentní přístup. Hra, kde většinou vyhrávají ti co lžou, podvádí a intrikují což u někoho vadí u druhého ne.. Plusem je aspoň to, že druhou sérii nevyhrála krysa a jeden z největších podvraťáků v historii Reality show - Marek Orlík, ale ve druhé sérce to vyhrál někdo, kdo měl i řekněme upřímnější povahu. A roli Marka tady sehrála slečna Kateřina, docela odpad. Kapitola sama pro sebe je nepohotovej moderátor s iritující a věčně se opakující hláškou: "Bizon MÁ VELKÉ PROBLÉMY" * za dobrého výherce ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Nejspíše se nebude opakovat katastrofa z minulého roku, ale nechci soudit nijak předem. Plus za aktivní soutěžící. Aliance v prvním díle jsou překvapením. Moderátor se taky konečně zlepšil, ale má co dohánět. Jinak Karel zatím asi nejzajímavější hráč. Po druhém díle zvyšuji hodnocení. Zdá se to alespoň prozatím poměrně povedené. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Z neznámých důvodů bylo 19 soutěžících, muži tedy měli o 1 zástupce více než ženy. (Zix.)
  • Ostrov Vyloučení z první série se neznámo proč přejmenoval na Ostrov Vyhnanství, i přesto že měl stejný smysl – chodili na něj vyloučený hráči a bojovali v soutěžích o setrvání ve hře, později i o návrat do hry. V jiných verzích show se tento ostrov většinou jmenoval Ostrov Vykoupení. (Zix.)
  • Až v 8. díle vypadl první člověk, který už neměl šanci na výhru. (Zix.)

Reklama

Reklama