Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 5

(série)
Trailer
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2022, 6 h 19 min (Minutáž: 31–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, Xolo Maridueña, William Zabka, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Peyton List, Courtney Henggeler, Luis Roberto Guzmán (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Terry prosazuje v Cobra Kai nový režim. Daniel a Johnny se dají dohromady se starým spojencem a zahájí bitvu, která rozhodně neskončí na tatami. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Blondsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy, když si myslíte, že už vás to nepřekvapí, tak vás to přesvědčení o omylu. Úžasná série se vším všudy. Nemůžu se ale zbavit pocitu, že předchozí série pro mě měly větší tah na branku, ale to ke spíše samotným příběhem, který mi seděl v předchozích sérií, které mi byly tématem bližší a zajmavější (a určité dějové linie ještě nebyly tak ohrané), než režijní kvalitou, scénářem či hereckými výkony. Mrzí mě upozadění Miguela a více nezávislých dialogů mimo hlavní konflikt, ale i tak to ve výsledku tolik mevadí. Pak ale přišla finální epizoda…ta finální epizoda…nejvíc motherufucking cool věc ever. Dechberoucí podívaná a akční masterpiece z druhé série překonán. Nedokážu si představit, jak tohle trumfnout. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem se nechal jen tak unášet, nevšímal si drobných nedostatků této milé série. V páté řadě se to zlomilo. Celá rodina LaRusso mi leze na nervy, manželka Amanda by se měla přejmenovat na Karen. Miguel se chová jak ubulená pinda a Robbie jako starej fotr. Jejich konfrontace nese kladný body, ale dojem uvadajícího listu to ve mně nemění. Johnny naštěstí zůstává jakž takž v mezích, takže alespoň něco při starém. Opět potěší navrátilci z původních filmů, z tohoto hlediska je seriál unikátem. No snad šestá série bude lepší. ()

Reklama

Chmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu si pomoci, ale kobra ztratila zábavnost a stal se z ní bezzubý stín předchozích sérií. Čtvrtá řada byla fajn. Pátá je nudná a místy opravdu hloupá. Finále je tentokrát extrémně trapné a nechtěně směšné. Většina postav působí nesmírně otravně. Jakoby se jejich charisma utopilo v přihlouplém ději. Linie s výletem do Mexika naprosto vatoidní a zbytečná. ()

franzkfk odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je příliš cheesy. Navíc to nedává smysl. Silver vyhrál a LaRusso nectí dohodu. Tahle série má docela dost slabý scénář a desátá epizoda zabíjí vše, co si tak budovali v dílech před. Ten desátý díl je jedna z nejhloupějších dramaturgických zkratek, jaké jsem kdy na obrazovce viděl. Nic se vlastně nestalo. Chozen to rozchodí, Silver se vykoupí a nahradí staré studenty novými. Na co vlastně budovat možnost mezinárodního turnaje, když to všechno můžeme zabít desátou epizodou. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je možné, že to bylo popáté pořád tak dobré a epické? Oni naprosto fantasticky pochopili, proč jsme osmdesátkové cheesy pecky měli tak rádi. Bralo se to vážně a nevážně v ty správné momenty. A navíc to je tedy kurevsky zábavné i napínavé. Vážně jsem si x krát vzpomněl na Star Wars, takhle mají sakra působit jejich seriály, jenom v dražších kulisách. Tohle by tam šlo zkopírovat jedna k jedné s Jedii a Sithy. : )  A líbí se mi, jak vytáhli Silvera, to byl z původních filmů s přehledem největší svině.  Obrovsky se těším na snad finální řadu a doufám, že na turnaji vytáhnou pořádná camea. Klidně by tam slušel i Jackie Chan a překousnul bych i mladého Smithe. Když už tahají vedlejší postavy odkudkoliv, tak v New Karate Kid byla Hillary Swank a Michael Ironside. No a na turnaj do nějakého soupeřícího týmu vytáhnout Lorena Avedona, Sashu Mitchela, to by byl sen, fuck yeah! 9/10 ()

Galerie (211)

Zajímavosti (7)

  • V 5. sérii si roli senseie, který spolupracuje s Terrym Silverem (Thomas Ian Griffith) v Cobra Kai, zahrál Tyron Woodley – bývalý UFC šampion ve welterové váze (tento titul obhájil hned 4x). (Dejvid17)
  • Epizoda je věnována pamatáce Jeffa Kaye (1965–2021), který pracoval jako první režisérův asistent na této epizodě a také na epizodě Extrémní opatření (2022). (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama