Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobro-družství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší… (Bioscop)

(více)

Recenze (147)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nic moc se tam neděje, ale celou dobu film příjemně plyne, hlavní hrdinky jsou vesměs sympatické. A hlavně je tu Andy Garcia. Škoda jen zbytečně dlouhé stopáže, protože ke konci film trochu ztrácí dech. Ovšem číslo s Meat Loafem mě opravdu dojalo! Takže ideální pokoukání na odpoledne s žehlením. ()

hazdrova 

všechny recenze uživatele

Ja vám neviem. Mne tento celý film prišiel extra trápny, nemal v sebe kúsok inteligentného humoru. Asi celý budget minuli na hercov a na scenár už nezostalo. Celých 103 minút je strata vášho času - nepozerať!! 2* ()

Emafera 

všechny recenze uživatele

Trochu plytký příběh, nikoli však nudný. Vystihuje to určité ženské problémy a věřím, že může posloužit jako inspirace. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

30% - komentář 20ti slovy: No...dal jsem tomu šanci, ale kvalitu oceníte pouze pokud jste žena 60+. Takové plytké, snadno zapomenutelné, ale na druhou stranu kvalitní. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Kruté a nelidské. Jednu hvězdu za Claru, která tentokrát nebyla na lokomotivě a z toho kvarteta vypadala nejlépe. A když jsem si uvědomil, že šukajíci stařík v autě je Richard Dreyfuss, kterého jsem vídal v Čelistech, došlo mi, že fakt nikdo nemládneme. A to jsem měl ještě obavy, že mu při líbací akci čelisti brzy vypadnou. Ale dál už jsem fakt neměl sílu a uchopil jsem dálkový ovladač. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film. Neskutečná, úchvatná Jane Fondová-a to má 80let-klobouk dolů. Skvělé herecké výkony všech zúčastněných.Škoda jen, že Dreyfus nedostal trochu víc prostoru. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Rozmýšlam, ako som to vydržala dopozerať do konca. Už viem.. aj vo svojich 63 rokoch stále sexy chlap Andy Garcia a ako jediná zo štvorice, ktorá mi prišla miestami vtipná Candice Bergen. ()

Micoldee 

všechny recenze uživatele

I navzdory tomu jak to ze začátku vypadá, to vlastně nebylo tak špatné. Klasická (naprosto nereálná) love story, ale v trochu jiném duchu než podobné romantické komedie. Všechno samozřejmě skončilo dobře, a taky byly všechny scény nečekaně naprosto předvídatelné. Dobrý film, když u sledování chcete dělat i něco jiného a hraje Vám to na pozadí. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Vždy když má děj filmu sledovat paralelně několik hrdinů (či hrdinek), je obtížné udržet divákovu pozornost , resp. přízeň vůči všem postavám současně. Někde se to podaří, ale u tohoto dílka jsem se, přiznám, poněkud ztrácel. A tak, jak už to bývá, až konec vše (částečně) napravil a mě umožnil přidat ještě jednu hvězdičku ()

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Oddychové, příjemné, vtipné a odkrývá to jisté pseudotabu. S hvězdným obsazením se filmaři nesekli. Tenhle film si před sebe už od začátku neklade žádné laťky, na nic si nehraje a jeho primární funkce je asi opravdu čistě pozitivní energie. Takže super. 80% ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Pro mě ztráta času. Když napíšu, že se mi líbila podkreslující hudba ze starých hitů, má to svou vypovídací schopnost a nikoho neurazím. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Hodně standardní komedie a vlastně dost pustá. Řeklo by se klasická výplň v televizi v osm večer, či v repríze druhý den při žehlení (prý). O to větší zklamání je, že v tom hraje tolik hereckých es v čele s Dianou Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen nebo Andy Garcia, které ale nakonec řeší jen sex a to ještě z knížky, jejíž autorka sex viděla maximálně v pornu. (Vážně se musí v dámském knižním klubu řešit 50 odstínů šedi?). Nechápu, co na tom může člověka bavit, když ani hlášky nejsou vůbec vtipné, ale co už, cílovka nejsem, tudíž mi to může být jedno. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia, kde hlavné hrdinky sú postaršie ženy a to je vlastne všetko čím je film zaujímavý. Kamarátky riešia vzťahy s mužmi. To, aby sedemdesiat ročné ženy boli posadnutý s€xom mi príde nereálne aj trochu nevkusné. ()

Bbbulanek 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dávala 4*, protože jsem se opravdu bavila. Film má spád, je vtipný a milý. Nicméně nakonec to stahuji na 3*, jelikož myslím, že námět má mnohem větší potenciál. Podle mě nebyla šance zabrousit více do psychologie postav, nabídnout konkrétnější závěr apod., samozřejmě kvůli množství postav. Zkrátka mi tam chybělo "něco", co by mi dalo ještě o kousek víc, jako to dělá např. Lepší pozdě nežli později. 55% ()

garry odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem nic strašnějšího. Komedie na téma sex po sedmdesátce (osmdesátce). Připadá vám to vtipné? Když jsem viděl ty bývalé hvězdy pitvořit se, křepce předstírat vášeň, energii a emoce bylo mi smutno. Každý věk má své půvaby. Jen nesmí být člověk křečovitý. ()

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama