Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Já chci zabít Hatcher! Já chci zabít jeho rodina! Když ho nezabít ty, zabít ho já a pak já zabít tebe..!“ Než si vůbec něco začali, měli si jamajští hoši uvědomit dvě věci a sice, že neexistuje špendlík, který by se nezlomil o voodoo panáčka Stevena Seagala a taky to, že je velmi obtížné tančit na rytmy reggae s několika otevřenými frakturami.. „Já objednat šest pytlů sádra pro kingstonská úrazovka..“ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dnes, pri pohľade na Stevena a jeho staré filmy mi až srdce plesá s akou radosťou sa na ne pozerá. Takže dvíham hviezdičku, aj keď úplne nespravodlivo voči iným béčkam. Ale je to tak, navyše záporák Screwface ajeho voodoo somariny sa mi zapísal medzi záporákov dosť znamenite a akcia je lahodiaca. 70%. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. I Wanna Do Something Feaky To You - Kenyatta [4:39] ,2. I Joke But I Don't Play - Tone-Loc [4:29] ,3. Roots and Culture - Shabba Ranks [4:01] ,4. Put the Funk Back In It - The Brand New Heavies [3:22] ,5. Welcome to My Groove - Mellow Man Ace [4:53] ,6. Quiet Passion - N'Dea Davenport [4:41] ,7. Domino - Masters of Reality [3:49] ,8. The Shadow of Death - Def Jef/Papa Juggy [4:29] ,9. Ya Gets None - Body & Soul [5:09] ,10. Rats Chase Cats - Attic Black [3:48] ,11. Pick Up the Pace - Young MC [3:45] ,12. Weapons Montage - James Newton Howard [2:08] ,13. John Crow - Jimmy Cliff [3:47] ,14. Steppin' Razor - Peter Tosh [5:48] ,15. No Justice - Jimmy Cliff [4:01] ,16. Rebel in Me - Jimmy Cliff [4:06], ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Z trojice nejstarších a pro československé televizory legendárních Segalovek je tahle nejstupidnější. Nemůže za to ani dabing (netypicky Oliva místo Štěpničky), jako spíš, že protivníky jsou tentokrát woodoo kokoti, co neumí mluvit jinak než v infinitivech (asi český nápad). Celé je to takové jak počítačová hra pro malé děti, ty prostředí zásadních bitev, dredaři a zelené oči. Těžko ho zabít a Nico jsou jiná liga. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Muž so znakom smrti" je stereotypný film Stevena Seagala, skrz naskrz. Či už v dobrom alebo zlom. Je to v podstate rovnaký ako každý iný film, ktorý na začiatku svojej kariéry natočil. Nechápte ma zle, pretože nehovorím, že je to zlý film. Nie, nie, vôbec nie. V skutočnosti je to príjemný film s veľmi kýčovitým hrdinom. 6/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Zločinec Screwface (Basil Wallace) použije na kletbu voodoo tři fotografie. Na první je Steven Seagal v době, kdy mu bylo 10 let, na druhé je v období, kdy odcestoval do Japonska, aby se zde učil bojová umění aikido, a třetí fotka pochází z filmu Nemilosrdná spravedlnost (1991). (StevenW.)
  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama