Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět umění nezná hranic. A to ani v případě Josephine (Zawe Ashton), která najde skvostná umělecká díla po zemřelém. Než aby je vyhodila, jak stálo v závěti, vezme je pod svá kurátorská křídla a začne je zpeněžovat. Jenže obrazy nejsou tak andělské, jak by se předpokládalo. Skrývají něco temného a hrůzného z malířova života. Na to se postupem času přijde, ale to už je příliš pozdě! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Totální ulítlost. Chvíli jsem v tom cítil i odkaz na Obraz Doryana Graye, což je určitě ku prospěchu námětu. V rámci těch mysteriozních thrillerů je tenhle ale určitě na straně těch mega divných, který potvrzuje i to, že Jake Gyllenhaal asi navždy zůstane v roli podivínů. Ty mu prostě jdou nejlíp už skoro od dětství. Tady to třeba není jiné, ale i když je to všechno mega ulítlé, mojí pozornost si to na pohodu udrželo až do samotného konce. Ten je ale bohužel trošku do prázdna. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, ve filmu „Velvet Buzzsaw“ jsou docela dobré, drsné scény, ale je to málo. Tady toho mohlo být víc, stačilo by vynechat všechny ty nezáživné scény, kde se nic neděje. Byla tu v podstatě jen jedna scéna, která se mi líbila a pravdu mě zaujala, a ta byla na samotném konci. A to máte pocit, že je to spíš taková srandička, která mrkne na diváky, i když své opodstatnění má. Bohužel jinak je tohle hodně nevyužitý potenciál. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobře,tak umění zabíjí no...od Gilroye jsem po Slídilovi a koneckonců i Romanovi J.Israelovi čekal mnohem víc než tuhle sice skvěle obsazenou,ale jinak povrchní a nezáživnou nudu.Pár OK momentů tady sice je,ale jinak Sametová cirkulárka nefunguje ani jako horor,ani jako mysteriózní cosi a nakonec ani jako satira...40% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Když vám obraz zdivočí, nechoďte mu na oči!" Psychopatické obrazy bohužel moc prostoru nedostaly a nepochopitelně zůstaly srolované ve skříni. Snobové jako vždy intelektuálně opruzení, avantgardní umění typu flek sem, flek tam a dramaturgie tak nudná, že by u toho usnul i Dorian Gray. Navíc mi dojem z výstavy kazila ta "androidní mutantka", kterou JASON_X považoval za tranďáka a která nestydatě střídala... polohy, od ženy vamp přes vlčici z Wall Street až po vypatlanou blbku "co tady vůbec dělám a co po mně rejža kurva vlastně chce?". Tu třetí polohu jsem jí věřil, jako jedinou. Hérečka dobrá akorát tak na pornhub. Přivázat na postel, pomalovat a... nechat zaschnout. Pak přes obličej hodit hadr a... zavřít do skříně, k lidožravým obrazům! Zklamal i otrávený Malkovich hrající tužku (asi fakt byla chyba přestat chlastat :-), naopak potěšila zvídavá Toni Collete aneb moderním umělcům se na koule nesahá! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už, když jsem viděl trailer říkal sem si, že to nebude pro mě a potvrdilo se mě to. V celém filmu jsou kromě 1 respektive 2 postav (Coco a ta černoška, ale z té se ke konci stane mrcha tak, že v podstatě 1) absolutně všichni nesympatičtí a každému jsem tu smrt vyloženě přál. Při sledování doporučuji přeskočit rovnou zhruba na 20 minutu kdy se něco začne dít do té doby , když to přeskočíte o nic nepřijdete ono celkově kdyby jste se na film dívaly rychloposuvem tak o nic nepřijdete. Z vražd zaujmou jen 2 (jedna s barvou a jedna s koulí) ostatní stojí vyloženě za pendrek (první třeba ani neuvidíme u poslední zase došly nápady scénář a logika) a vyloženě horor je zde pouze v 1 scéně. Čekal jsem, že zde bude aspoň vysvětleno kdo to dělá co to dělá proč to dělá a podobně, ale nedočkal jsem se. Jinak Malkovich je zde zhruba 10 minut a kdyby tu nebyl nic se nestane (snad mu to aspoň zaplatily) , ale pořád předvedl více než ten černoch co jen sedí a čumí na obrazy. Hororovost 20 Napětí 0 Sympatické postavy 40 Herecké výkony 0 Námět 40 Dám 40 procent za ty 2 vraždy a za tu perskou kočku co se zde objevila a předvedla větší výkon než všichni herci dohromady. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. ledna 2019 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama