Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (117)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vlastně zcela zbytečný dovětek, který potřeboval hlavně Zombie, protože slušně rozjetou kariéru drsného úderníka si pokazil druhým Halloweenem. Takže se znovu na scénu vrací Baby s Otisem. Baby je pořád stejně praštěná, zatímco Otis už občas dostává i rozum, samozřejmě je pořád stejně nemilosrdný. Třetí do party mě moc neseděl. Určitě jsem čekal daleko větší kravinu, ale nakonec slušný průměr z toho vypadl. Jsem zvědavý jestli se ještě někdy vrátí tihle řezníci na scénu. Občas člověk rád koukne na takovouto špinavou nechutnou záležitost. 55% ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Keď ich pred štrnástimi rokmi vyvrhli z pekla, boli omnoho zábavnejší a malý deviant v mojom srdiečku im nadšene fandil. Po Spauldingovi ostalo prázdno, charizma postáv je preč, stratili šmrnc a vtip, nemala som komu držať nožíky. Baby je vyložene otravná a navyše pre pani Zombieovú už nastala časová perióda, kedy vizuálne začína robiť česť svojmu priezvisku. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru dôstojné zavŕšenie trilógie ktoré prebiehalo v rôznych etapách a ktorému bola prispôsobená aj, ako je u Roba Zombieho zvykom, vynikajúca kamera, ktorá však určite nevyhovuje všetkým fanúšikom. Úvod s prestrihmi na proces navnadil na pokračovanie viac ako slušne potom však príbeh trochu stagnoval a až geniálnym ťahom, takmer tarantinovským, Zombie vďaka úteku Baby a najmä strihu v tejto časti filmu mnohým pravdepodobne vyrazil dych aby následne opäť plyn decentne ubral pred vydareným finále. Kto vie, čo môže od tohto režiséra a tejto série čakať sklamaný nebude. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie ukončuje svou slavnou trilogii, ale jakoby mu někdo sešlápl nohu z plynu. Přišlo mi úsměvné, jak Zombie dělal odpočítávání na trailery, které ve výsledku stály za nic. Hodně mě štvalo úvodních 20 minut, ale potom je to vcelku slušná exploitation záležitost, kde vévodí Sheri Moon Zombie a dojde i na pár gore scén, ikdyž v tomhle ohledu jsem si sliboval daleko více ( především finále na to jak je akční, tak je, co se týče gore hodně nevyužité). Jakoby dnes tvůrci neradi překračovali hranice. Špinavý look i atmosféru to má, ale jinak film nemá čím moc zaujmout. Vyvrženci z Pekla byli o úroveň možná o dvě výše. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „3 from Hell“ je prostě jen ukázkou toho, že se Rob Zombie zasekl u svých postav, sem tam se k nim chce vrátit, ale bohužel nikoli v případě, kdy má skutečně co říct, kdy je schopen předat něco nového, třeba i rozvinout jejich příběh. Ne, tady jen chce mít další trojici šílených vrahů, nechává je potulovat po špinavém světě a nikam dál se s nimi nedostane. Zbytečné dvě hodiny. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Gangster v bílém obleku, který jako první šel zabít bejby z pekelné trojky, má v záběru před vstupem do pokoje, ve kterém zrovna bejby je, na nohou bílé mokasíny. V dalším záběru, kdy ho bejby střelí šípem, má už ale na nohou bílé kotníkové boty. (SsgtJira)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama