Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (200)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi byl ušitý přesně na míru. Skvělá akční komedie se zajímavým vývojem postavy mladého Juniora. Chválím především roli tatíka Shafta v roli Samuela Jacksona, jelikož do filmu vložil neuvěřitelné množství skvělých hlášek ve svém typickém provedení. Dále zde najdeme slušné akční scény a řadu velice vtipných momentů. V poslední řadě chválím nám představené tři generace Shaftů v závěrečné akci. 82% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $21,360,215Tržby Celosvetovo $21,360,215▐ Škoda toho upišťaného Shaftovho syna, či občas toho prílišného vatového blabotania lebo ináč to celkom dobre sype. Fajn nádych retra, potešia aj nejaké tie hefty, či sexuálne narážky. /60%/ ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o SLJ, tak není co vytknout. Hláškuje co to dá a pálí ostrými, takže dělá přesně to, co od něj člověk čeká. Navíc mi připadá, že ten chlap vůbec nestárne. Kámenem úrazu je Shaft jr.. S jeho ukňouranou postavou se nedá sympatizovat a proměna v drsňáka je mizerná i na komedii. Obešel bych se i bez tradičních otcovsko-synovských blábolů, ale na druhou stranu je fakt, že to mohlo být i horší. Každopádně vzdor tomu všemu má film drajv, pořád se něco děje, najde se prostor pro zasmání a akce, byť nijak nápadité, je dost. Na jedno podívání OK. 65% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sakra příjemné překvapení. Po těch dvou kokotinách Ride Along jsem totiž ani trochu nečekal, že právě Tim Story natočí takhle zábavný a cool filmeček. Samozřejmě mu hodně ulehčil práci skvostný Samuel L. Jackson, který v roli Shafta naprosto exceluje, a krade si ho výhradě pro sebe, hláškuje a fuckuje neskutečným způsobem, všechny a všechno má dokonale na háku a přesto z něj jde respekt, nicméně i tak Story zasluhuje upřímnou pochvalu za celkovou záživnost, vtipnost a odvázanost celé té podívané, která má zároveň i styl a koule, podařila se mu zde navíc zachytit i velice slušná atmosféra, akce je pak sice minimum a je nenásilná a nekrvavá, ale nevyznívá ani nikterak trapně, a samotná zápletka, respektive ústřední případ, je v rámci možností a s jistou dávkou tolerantnosti nenudící, nicméně v tomto ohledu je určitě nutné zmínit, že je zde daleko větší, a v podstatě i zajímavější, prostor věnován spíše postavám a vývoji jejich vzájemných vztahů a charakterů, než právě samotnému ději, což jsem sice nečekal, nicméně to funguje vážně dobře a zábavně, takže sledovat postupné sbližování Shafta s Juniorem bylo zkrátka vážně fajn, a to nemluvě, když se k nim ke konci přidá ještě třetí generace. Shaft 2019 je zkrátka výborný odvaz, velice vtipná a svižná podívaná, která se ani trochu nebere vážně, a já se u toho luxusně bavil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A JMENUJU SE SHAFT...“ /// Starej a mladej (Shaft. Je třeba vzít v potaz Drsnýho Shafta z roku 2000). Na začátku jsem ani jednomu nevěřil. Samuel mi připadal starej a mladej zase… spíš trapnej. Nakonec to střetnutí fotr – syn celkem funguje i po tý komický stránce. Jablko totiž nespadlo daleko od podělanýho stromu. Ze všeho nejvíc je to detektivka (pátrání po smrti kámoše, mešita, drogy… a drsnej Shaft), občas akční střet. A švindlování se nevyplácí… možná trochu staromódní, ale celkem fajn! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často mi říkaj, že nemám zvracet na nóbl holky. 2.) Nevím, jestli mám skončit s prací u sboru. 3.) Chtěl bych mít príma tátu. 4.) Thx za titule „need4seed“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama