Reklama

Reklama

TY - Série 1

(série)
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2018, 7 h 22 min (Minutáž: 42–48 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Brilantní manažer knihkupectví posedlý nadějnou spisovatelkou začíná nenápadně a strategicky likvidovat všechny překážky, které mezi nimi stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (60)

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páčilo sa mi to. Joe bol jednoznačným ťahúnom celej série. Jeho vnútorné monológy ma vždycky dobre zabavili a predstaviteľ jeho postavy Penn Badgley mu dodával ešte väčšiu charizmu. Občas síce robil veci, ktoré nemusia byť zrovna dvakrát príjemné, ale to je podľa mňa fajn, keďže to aspoň nepôsobí monotónne, jednostranne a jednoznačne. Občas sa tu síce nájdu nejaké hluchšie miesta a občas som ostal sklamaný, ale vo výsledku je to stále solídne nadpriemerná záležitosť. Najviac ma bavila dejová línia so zanedbávaným dieťaťom zo susedného bytu, vďaka ktorej si Joe získal viac mojich sympatií a dokázal, že v jadru to je celkom slušný chlapík. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalkerská romance gone wrong. Skvělá scenáristická i herecká hra se zápornou postavou ukázanou tak lidsky, že ji nejde nemít rád, přestože divák často je nucen přehodnocovat své postoje. Elizabeth Lail je nádherná a neuvěřitelně sympatická, Penn Badgley ji úžasně doplňuje vyváženým podáním magora a skvělého přítele. (nejlepší epizoda - Living with the enemy) ()

Reklama

Reesam 

všechny recenze uživatele

Oh, he is sweet but psycho. Tenhle seriál je fakt šilenej, ale v dobrým! První dvě a poslední dvě epizody byly naprostej nářez. YOU má dost hluchých míst a je to zbytečně tak natahovaný, ale stojí za to. Penn tu překonal sám sebe a v poslední epizodě předvedl neuvěřitelný výkon. Jeho postava je natolik skvělá, že vlastně fandíte záporákovi. Nah, už aby byla 2. série. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Své mouchy to samozřejmě má, ale chápu, že coby náběh k dalším sériím to mnohým stačí. Mazaný manažer newyorského knihkupectví Joe a jeho jediný cíl: srdce krásné začínající spisovatelky Beck. Přítel internet mu dal řadu indicií. Kdo bude stát v cestě, okusí obří terárium. Nejprve ale musí naše naivní blondýnka spadnout do kolejiště. A ona je vlastně docela prospěchářská koketka. Nevadí. Joe má jasno. Rozjezd je fajn, včetně vnitřních satirických monologů. Baví i vysmívání se narcistickému a sebestřednému životu nejen na sociálních sítích. Jenže postupně sklouzáváme k povrchní zábavě, kdy jsou v popředí šílené náhody a pořádná dávka štěstíčka. Co třeba ten táborák uprostřed lesa? Nebo zbavování se ukradených „talismanů“ během předehry? Nebo „půjčování si“ tašky s osobními věcmi během literární akce? Nebo producírování se po domě na venkově? Mohl bych pokračovat, ale tyhle „adrenalinové“ momenty prostě do reálného světa nepatří. Míra uvěřitelnosti v polovině první série klesá. S blížícím se finále ale tenhle sociopat na bílém koni zase začíná bavit. Ozve se minulost. Nejednou. Holt závislost je monstrum. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Joe je nejmilovanější stalker Ameriky." Ne že by seriál tuhle větičku k propagaci využíval, ale ta inspirace Dexterem je tak okatá, že nelze než parafrázovat. A současně velký respekt ke všem, kdo se na první sérii podíleli, protože nezůstali jen u vykradeného konceptu, ale dokázali ho naroubovat na dnešní dobu (sociální sítě jako vstupní brána do života každého z nás), přitlačit v rovinně složitého vztahu k hlavnímu hrdinovi (mám Joea rád, ale rozhodně to kvůli některým jeho činům není tak snadné jako u Dextera) a současně to celou dobu příjemně šponovat. Jako scenárista skoro závidím, když někdo umí takhle dobře a vědomě ničit své postavy a přitom je nějak udrží ve hře. Po první řadě ohromná spokojenost, protože Dexter (podobně jako House nebo Jack Bauer) chybí a je vždycky fajn, když někdo převezme pochodeň. Jediné, čeho se u druhé série bojím, je protiváha. Protože v úsměvu a očích Elizabeth Lail jsem se přímo ztrácel a to byla veliká část celé hry. 85% ()

Galerie (169)

Zajímavosti (6)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)
  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)

Reklama

Reklama