Reklama

Reklama

TY - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 13 min (Minutáž: 45–51 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Jenna Ortega, James Scully, Robin Lord Taylor, Adwin Brown, Carmela Zumbado, Marielle Scott, Chris D'Elia (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seznamte se! Tenhle neobyčejný chlapík je Will Bettelheim. Právě dorazil do LA a slíbil si, že si dá od vztahů pauzu. Jenže láska si tě prostě najde. Stejně jako vražda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citeľný, pocitový prepad. Viete, TO ROMANTIČNO, obalené do temného nádychu, ktoré tak solídne zdobilo prvú sériu? Tak PRESNE TO, sa od prvej epizódy vytratilo do hajzlu. Nuž, keď sa hneď na začiatku otrčí anál, asi nebude veľký priestor na dobíjanie “srdiečka”, že? Navyše, už je to doslova posiate množstvom logických prešľapov, ktoré sa len s námahou tolerujú - respektíve vôbec. Škoda, lebo toto už nie je žiadna “Dracula” o pravej láske, náhodne zazretej na ulici, i keď musím uznať, že námet je to pútavý (najmä teda pre ženy, ktoré chcú mať dojem, že existujú muži, ktorí pre ne urobia ČOKOĽVEK), ktorý vyslovene - nie že nebaví. Prvá séria lepšia, záver druhej tak nejak láka do zakúsnutia do tretej. Zvážim to, lebo seriál baví .. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. sérii moc neprospěla změna lokality a exteriéry kalifornského L.A.. Tak nějak moc to poameričtělo a chybí tomu taková ta romantická komornost první řady. Tahle série se proto může líbit spíš komerčnějšímu publiku. Má to ale taky jedno velké významné plus, protože hlavní hrdinka konečně není otravná a působí lidsky, normálně a ne jako naprostá kráva jako byla Beck. Nicméně co se týče příběhu, vadila mi tam asi jen ta přitaženost za vlasy v závěrečných dílech. Úrovnově je to ale pořád slušná jízda, která moc nenechá vydechnout. Sice s rozpaky, ale těším se na třetí řadu. ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Druhá série se mi líbila víc jak ta první. Ačkoliv jsem nebyl spokojený s tím, že se děj seriálu přesunul do Los Angeles a trvalo mi pár epizod nad tímto faktem nekroutit očima, nakonec jsem to přešel a prostě se s tím smířil. Určitě mi hodně pomohl i samotný děj seriálu který se rychle odehrává a divákovi dělá problém nemačkat na další a další díl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

slabší než první řada.Seriálu úplně nepomohl přesun do LA a to nejen proto,že jsou tu skoro všichni trochu magoři a nebo kreténi,ale i samotné prostředí postrádá jakoukoliv atraktivitu.Plusem není ani to,že se scénaristé trochu utrhli ze řetězu a jakkoliv první řada po divákovi nechtěla moc přemýšlení,tady se najednou děje strašně moc věcí o kterých se dá pochybovat i v podobném seriálu.Sám Joe taky není úplně ve formě a kupí chybu na chybu,nehledě na to,že celou dobu vypadá jako kdyby měsíc nespal.Nicméně i přes negativa je to pořád divně záludně zábavné a nutí diváka polykat díl za dílem,což je bezesporu účelem.Na třetí řadu pokud bude s podívám rád...70% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade som sklamaný, pretože som sa nejakým spôsobom sám voviedol do omylu, a tešil som sa, že Willovu stalkerku bude hrať Victoria Pedretti. Bolo by to určite super, ona má taký strašne fajn - duševne narušený výraz v tvári (aspoň ja ho tam od Hauntingu neustále vidím). V druhom rade nakoniec dostala dosť tuctovú postavu, navyše ju  ani nehrala moc dobre. Ona je veľmi zvláštny typ herečky, ktorá nie je ani zvlášť talentovaná, ani pekná, ale ovláda skvelý vyšinutý mód pre istý, špecifický druh rolí. SPOILER! Keď sa vyšinutou v závere naozaj stane, je to neskoro. Je neskoro, lebo svoje vyšinuté herectvo krotila pre nezaujímavú postavu, a v citovo vypätých okamžikoch bolo zase pre vec príliš agresívne. V pauze medzi epizódami sa ale človek asimiluje a v závere už je všetko odpustené. Koniec SPOILERu! A zatretie a hlavne, po dvoch sezónach už možno s určitosťou konštatovať, že tvorcovia You majú rovnakú vadu ako postava Fortyho, a to že nedokážu písať odlišné postavy, hlavne čo sa žien týka, kvôli čomu im naprieč časťami a sériami charakterovo splývajú. Podobne to mal napríklad Sorkin s Newsroom-om, kde to bolo ale samozrejme o niečom inom. V prvej sérii som mal problém s postavou Guinevere Beck, tu sa teda logicky môj problém ešte znásobil, nakoľko všetky ich ženské postavy sú nejakým spôsobom Guinevere Beck. Oni v širšom ponímaní zvládajú vlastne len jeden ženský charakter: ženu premúdrelú, vo svojej múdrosti limitovanú ich vlastným obmedzeným rozhľadom. Je ale vlastne komplimentom, že o nej vôbec hovorím, mužské postavy charakter ani nemajú, len striedajú blbcov s pozérmi a úchylákmi.  Zábavné to je ale furt dosť, a logicky sa z toho dá vyklučkovať iba tlačením na pílu a prechodmi do extrémov. Paradoxne ma stratili práve tým, prvú sériu aspoň šlo brať ako tak vážne. 60%. Ps: Ortega ňuňavá. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)
  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)

Reklama

Reklama