Reklama

Reklama

TY - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 13 min (Minutáž: 45–51 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Jenna Ortega, James Scully, Robin Lord Taylor, Adwin Brown, Carmela Zumbado, Marielle Scott, Chris D'Elia (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seznamte se! Tenhle neobyčejný chlapík je Will Bettelheim. Právě dorazil do LA a slíbil si, že si dá od vztahů pauzu. Jenže láska si tě prostě najde. Stejně jako vražda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (8/10). Osobně si myslím, že tento seriál není pro každého.. Někomu se to může zdát až moc zvrácené a nereálné. Že nikdo na ty vraždy nepřijde. Ano, je to buď genialitou hlavního (hrdiny), nebo to tak tvůrci prostě chtějí.. Co se, ale tomuhle seriálu nedá upřít je: 1. Skvělé vykreslení postav - Těch je v každé sérii poskromnu, ale za to se jim čím dál víc dostáváte pod kůži a zjistíte, co vedlo k jednotlivým událostem. Potenciály jednotlivých postav jsou skvěle využity. 2. Herecký výkony + casting - Tahounem celého seriálu je bezesporu Joe. Ten se pro tuto roli snad narodil. Má charismatický hlas, který se skvělé hodí pro jeho vnitřní monology. I ten jeho chladný a nevinný výraz, který si zachová v situacích, kdy vy by jste zvraceli. Představitelka Candace mi pila krev a nevěděl jsem jestli fandím jí nebo Joeovi. To jen nasvědčuje o skvělém hereckém výkonu Ambyr Childers. I ostatní výkony byly na vysoké úrovni. Shrnutí: Celá 2. série se mi moc líbila, počet dílů byl akorát.. Nebylo to natahované, ale chyběl tady ten šok z toho, když jste zjistili, čeho všeho je Joe schopný. Ale i tak si tento seriál udržuje kvalitu a patří mezi ty lepší seriály, které NETFLIX nabízí. Určitě se podívám na sérii třetí. A dovoluji si tvrdit, že se mi 2. série líbila o chlup víc něz ta první. Hlavně zásluhou posledních dvou dílů. Nelepší epizoda: P. I. Joe (S02E09). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

slabší než první řada.Seriálu úplně nepomohl přesun do LA a to nejen proto,že jsou tu skoro všichni trochu magoři a nebo kreténi,ale i samotné prostředí postrádá jakoukoliv atraktivitu.Plusem není ani to,že se scénaristé trochu utrhli ze řetězu a jakkoliv první řada po divákovi nechtěla moc přemýšlení,tady se najednou děje strašně moc věcí o kterých se dá pochybovat i v podobném seriálu.Sám Joe taky není úplně ve formě a kupí chybu na chybu,nehledě na to,že celou dobu vypadá jako kdyby měsíc nespal.Nicméně i přes negativa je to pořád divně záludně zábavné a nutí diváka polykat díl za dílem,což je bezesporu účelem.Na třetí řadu pokud bude s podívám rád...70% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citeľný, pocitový prepad. Viete, TO ROMANTIČNO, obalené do temného nádychu, ktoré tak solídne zdobilo prvú sériu? Tak PRESNE TO, sa od prvej epizódy vytratilo do hajzlu. Nuž, keď sa hneď na začiatku otrčí anál, asi nebude veľký priestor na dobíjanie “srdiečka”, že? Navyše, už je to doslova posiate množstvom logických prešľapov, ktoré sa len s námahou tolerujú - respektíve vôbec. Škoda, lebo toto už nie je žiadna “Dracula” o pravej láske, náhodne zazretej na ulici, i keď musím uznať, že námet je to pútavý (najmä teda pre ženy, ktoré chcú mať dojem, že existujú muži, ktorí pre ne urobia ČOKOĽVEK), ktorý vyslovene - nie že nebaví. Prvá séria lepšia, záver druhej tak nejak láka do zakúsnutia do tretej. Zvážim to, lebo seriál baví .. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Druhá série se mi líbila víc jak ta první. Ačkoliv jsem nebyl spokojený s tím, že se děj seriálu přesunul do Los Angeles a trvalo mi pár epizod nad tímto faktem nekroutit očima, nakonec jsem to přešel a prostě se s tím smířil. Určitě mi hodně pomohl i samotný děj seriálu který se rychle odehrává a divákovi dělá problém nemačkat na další a další díl. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když Ježíš vstal z mrtvých, taky k tomu nevolal poldy, ale co je moc, to je moc a tady nevolá policii vůbec nikdo. Taky Joe se chová čím dál víc nerealisticky a žádný zámek si před ním není jistý. Ano, seriál pořád nějakým zvráceným způsobem baví, i když v podstatě jen kopíruje jedničku s tím, že ještě víc přitlačil na pilu, ale důvěryhodnost už ztratil úplně. No a ten závěr to dorazil. 50% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Reklama

Reklama