Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No jasně… na Dolphíka letí o 30 let mladší buchta :D. Naposledy jsem slyšel hlásku “jednoho tátu už mám”. No nic. Když úplné vynechám scénář (a děj), asi nejvíc bizár jsou “moderní děti” ve školce striktně vybrané dle tabulkové korektnosti. Takhle vypadá elitní výkvet budoucnosti (kde je školkovné 100tis měsíčně). A nejhorší je, že to nebyla parodie. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Film je prakticky remake původního filmu. Těží to ze známé značky a na to láká i pamětní diváky, je to jinak zbytečný film. K tomu otravné pasáže s hrající hudbou, celkem nuda, plno rádoby humoru, který není k smíchu. Pamětníci se na fim podívají tak jako tak ze zvědavosti, aby zjistili, že toto remake stačí z té zvědavosti vidět maximálně jednou. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jediné, co se dá dělat je soustředěná meditace. A půjčte si terapeutické prase z 2Y." Agent Reed se evidentně nedíval na to, když se detektiv Kimble před lety pokoušel zkrotit dítka školkou povinná. A pokud se díval, tak se z toho nepoučil. Takže tady máme podruhé to samé a není to příliš vtipné ani napínavé. Má to však skvělou ředitelku, která dobře ví, že rukama se nebije (od toho jsou basebalové pálky) a také Olivii, která sice vypadá spíše jako striptérka hrající si na učitelku, ale s tím už se dospělý chlap určitě nějak vyrovná. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je des a hrôza. Nemá to síce zetkovú produkciu, ale to klišé, tá hlúposť a miestami úctyhodná trápnosť mi iba upevňuje moje hodnotenie. Je to jeden obrovský paradox, Dolph Lundgren, je otravný a nedá sa mu rola uveriť. Viem, že je to určené viac-menej pre deti, a na niektorých hlúpostiach som sa zasmial, ako žiarlivosť školníka a jeho výmysly, ale aj tak, myslím si, že tento kúsok môže zabojovať v súťaži najzbytočnejších pokračovaniach v histórií kinematografie. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Úplné zlé mi to v niektorých momentoch neprišlo a aj som začal veriť, že niečo zaujímavé s toho vypadne, ale bez poriadnych nápadov a charizmy akú mal Arnie a akú Dolph nemá to proste neobstálo. Už "jednotka" bola v podstate aká taká konina, ale stálo to na celkom dobrom príbehu, nápadoch a hodne pomohli Arnieho sympatie. Toto je v podstate taký polo-remake, ktorý si pozriete akurát tak zo zvedavosti ako ja, ale inak okrem peknej učiteľky, ktorá ide po Doplhovi tu moc nenájdete. A tie deti, tiež moc roztomilé neboli. Vlastne tie sú asi najväčší kameň úrazu. 40% - 2* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)
  • Agent Reed (Dolph Lundgren) řídí červené auto Buick Skylark Custom Convertible ročník 1971. (SONY_)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama