Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

JADIM

Ve dvojce nejsou moc emoce.. je to stereotypní děj.. kdežto v prvním díle si člověk počká na krásný happyend..

na příspěvěk reagoval JADIM

JADIM

JADIM (hodnocení, recenze)

rounen

Zaujímavé je aj to, že sa vždy narodí v USA a ešte sa myslím, že nikdy nenarodil niekde v Európe, Ázii alebo hocikde inde :D Ale aj tak to boli 2 skvelé, pričom sa mi tento diel zdal ešte lepší ako ten prvý :)

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Nic moc.. 1.dil byl skvělý - dobrý děj.. bohužel 2.dil pokulhává hlavně v příběhu, který je absolutně přehnaný. Ten pes Bailey se neustále rodí v blízkosti té rodiny (Denise Quaida), což je dost přehnaný.. v 1.dile se narodil různým lidem i z jiných končin, až na konci filmu se narodil opět v blizkosti Quaid, který ho pak poznal. Kdežto tady v pokračování Quaid už ví , že pokaždé je to Bailey, když vidí psa.. a celkově příběh o ničem..za mě 3*

na příspěvěk reagoval JADIM

Reklama

Reklama