Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První díl nového komediálního seriálu. Televizní moderátor Jan Krejza má narozeniny a ze všeho nejvíc nenávidí narozeninová překvapení.  Jeho čtyři zrzavé dcery se svými partnery mu ale každoročně nějaké to překvapení připraví. Letos se sice rozhodnou tátu nemučit, ale život přináší překvapení sám o sobě. Honzův zeť Petr je veterinář a z ordinace mu v pravidelných intervalech uteče nějaké zvíře do rodinné vily. Jeho manželka Anna je rozhodnutá změnit od základu svůj život. Druhá z dcer Bára se zase se svým manželem Ondrou dostali do velkých finančních problémů a zbylé dvě dcery jsou jedna praštěnější než druhá. Korunu všemu ale nepochybně nasadí jejich vlezlý soused Čumpelík. (TV Prima)

(více)

Recenze (39)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvodu obsahu píšou, že je to komediální seriál. No, upřímně?, já fakt nevím. V první půl hodině jsem se nedozvěděla zhola nic a okamžiky, kdy jsem se opravdu zasmála by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Až v posledních dvaceti, co dvaceti, deseti minutách jsem se opravdu za břicho popadala, alespoň tedy v rámci možností. Doporučovat to asi nemá cenu, uvidím, co se z tohoto seriálu vyvine. Každopádně podle prvního dílu předpokládám, že tvůrci zase šlápli krapet vedle a vzali si na sebe příliš velké sousto. ()

Pajina68 odpad!

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení skvělé, většinu herců mám ráda z předchozích filmů a inscenací, ale tohle mne strašně moc zklamalo. Praštěná komedie, kdy se mi ani nechce smát, jen smutnit z toho, kam jsme s kulturou došli. Já chci příběhy reálné, ze života, uvěřitelné, kde se nemluví sprostě, ne tohle. Proč na žádném programu není nic, co je ke koukání. Kromě "První republiky", která jediná je na nějaké slušné úrovni. Proč se nenatáčí víc "normálních" věcí???? ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krejzovi asi mají evokovat slovní spojení crazy komedie, ale něco zábavného nebo aspoň vtipného, aby člověk hledal lupou - já nic nenašel. Je to barevné, dobře bohatě obsazené ( dokonce žolík z Boty jménem Melichar se mihne ) ale je to upištěné, trapné, nezábavné takže to nezachrání ani Revai a roztomilá zvířátka. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je všechno špatně, snad jen Postránecký a Révai se trochu snaží, ale zase oni hrají, takže to rádoby křepčení ostatních vedle toho vyznívá o to trapněji. Samotné situace někdo vymýšlel opilý nebo zfetovaný ve tři ráno po diskošce v FX Radost nebo nějaké karlínské továrně, a muselo jim to tehdy přijít děsně vtipné. Režisér stojí taky za houno, protože nedokáže herce utáhnout, aby uhráli nějaký ten rádoby vtip nebo gag, takže se zas blížíme k té trapnosti. A kamera jim v tom taky moc nepomáhá. Největším vrcholem trapnosti je gay/transgender/kdovíco v podání Novotného. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká odpověď na Hru o trůny. Spousta různorodých postav, několik dějových linií a divák nestíhá vstřebávat vše, co se děje, ale na konci dílu vše do sebe zaklapne. Nabádá mě to k různým teoriím, podobně jako dračí seriál HBO. Teorie: Jejich otec zabil jejich matku, protože dcery nejsou jeho. Před smrtí ji donutil natočit několik kazet, které dcerám pouští, aby si myslely, že ještě žije. Na konci série Krejza zjistí, že otcem je soused a zabije ho. Teorie 2: V každém díle uteče po baráku jiné zvíře a pokaždé to bude velmi, ale velmi vtipné. Teorie 3: Matkou děti je Halina Pawlowská, což bylo naznačeno tím, že Krejza říkal nejtlustší dceři, že se nejvíce podobá matce. Teorie 4: Tento seriál se má sledovat na drogách, aby dával smysl. Teorie 5: Tvůrci to myslí vážně a opravdu se snažili natočit komediální seriál, ale takhle teorie se mi zdá až příliš nereálná. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama