Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna noc a jeden dokonale připravený zločin. Julien Tavernier, bývalý důstojník cizinecké legie, využívá své zkušenosti v práci pro firmu, jejíž činnost je úzce spjata s politickými zájmy a surovinami. Je milencem manželky šéfa společnosti, se kterou se dohodnou, že jejího muže zavraždí. Zločin je dokonale připraven a vše vychází podle plánu, ale stačí jediná maličkost aby...
Film Výtah na popraviště režiséra Louise Malla přináší divákům jedinečný filmový zážitek. Vypráví obrazem, atmosférou, hudbou a hereckou tváří tak, jak to dokáže jen málokterý film. V černobílém obraze klasika filmové kamery Henriho Decae prochází noční Paříží chladná Jeanne Moreauová za zvuků tesknivé hudby Milese Davise a připomíná nám, jakým čarovným způsobem dokáže film vyprávět. (Česká televize)

(více)

Diskuze

frere

frere (hodnocení, recenze)

Parádny kúsok. Info pre fanúšikov Lina Venturu: Na plátne sa objaví v štyroch scénach (predstavenie, novinári, vypočúvanie, finále) dokopy účinkuje zhruba 11 minút.

Akana

Akana (hodnocení, recenze)

Jenom drobnost ke komentáři Djkomy: To, že hrdina zapomněl uklidit lano, se podle mě klidně stát může. V kanceláři slyší zvonit telefon a spěchá ho zvednout aby nevzbudil podezření. Z vlastní zkušenosti vím, že zapomenout se dá na leccos.

Kota

Kota (hodnocení, recenze)

je pravda že po 4 měsících opakovat film je docela brzo - ja si už ani moc nepamatuji, kdy se to stalo naposledy .. ale kazdopádně s tebou souhlasím, ten film je geniální a určitě stojí za to se na něj podívat

Machrovic

Machrovic (hodnocení, recenze)

Opakovat filmy na ČT2 po čtyřech měsících se mi zdá příliš brzo. Ale v tomto případě toho nelituju, protože 8.1.2006 se film propásl. 11.5.2007 (Den poté)

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Tento film společně s filmem Zazie v metru ve vysílání, přesněji řečeno ve Filmovém klubu na ČT 2 ! Opět se tedy máme naco těšit.. Česká televize umí potěšit a už delší dobu nejen mě, ale jistě i vám dělá radost.
1.1. Zazie
8.1. Výtah na popraviště.

Reklama

Reklama