Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (315)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě by měli autoři "poděkovat" studiu za to, že se v rámci propagace rozhodlo vykecat i to málo zajímavé, co se ve filmu stane. K čemu je pak scenáristická snaha o nějakou hravější expozici, když všechno divák před zhlédnutím dávno ví. Druhým problémem je hlavní hrdina. Bloodshot je v jádru klasické devadesátkové béčko, jenže tehdy podobné kousky táhli v akci zajímaví borci (co bychom tady dali za někoho, kdo umí Van Dammeovu roznožku nebo Seagalovo sebejisté lámání rukou). Bohužel Diesel nabízí akorát nahoněné svaly, zarputilý výraz a tílko, které tahá už od prvního dílu Rychle a zběsile. S někým v akci schopným by z toho mohla být fajn ozvěna akčních dob minulých. Takhle Bloodshot nemá nic. 50% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Je to vlastne novodobá vykrádačka Robocopa, ktorý má namiesto robotického tela, telo plné nanitov, ktorý ho neustále regenerujú. Hlavný hrdina je jednorozmerná a doslova vygumovaná figúrka a s Dieselovým mohutným telom pôsobí jak slon v porceláne. Do tohto filmu sa vôbec nehodí. Zápletka je tak nudná, že už ani neviem o čo tam išlo. No a akcia je klasický digibordel mizernej kvality, ktorý je naviac tak zbesilo zostrihaný, že nič poriadne nevidno. Pri prestrelkách nevidno doslova nič, keďže kvôli detskému ratingu sú všetky zásahy mimo kamery. Nenapadá ma absolútne nič, čo by som na filme pochválil. Jedine Guy Pearce nie je vo filme úplne trápny, ale žeby to niečomu pomohlo, sa nedá povedať. 1/10. ()

Reklama

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Trailerová kampaň vykecala jak ty nejlákavější momenty, tak i hlavní příběhový zvrat, který nastane zhruba v půlce. Do té doby se jedná o naprosto tuctový akčňák, v němž máte dost času na odškrtávání žánrových klišé; druhá polovina se pak snaží nabídnout něco víc, jenže moc se jí to přece jen nedaří. Záporák Guye Pearce je smutně necharismatický, Eiza González nic hrát nemusí a spoléhá se na fyzické přednosti, no a Diesel si holt jede svou rutinu. Jako zneužívaný voják, jemuž je do značné míry odňato vlastní vědomí, by nám v trumpovské éře mohl něco říct, ale na to se tu nehraje. Tohle je úplně jednoduchá, prostinká, banální akce, která sotva uspokojí jen fandy zaměnitelných digitálních efektů a ve slow motionu padajících nábojnic. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vylepšený univerzální voják v akci! Příběhově nic nového, jako oddechovka dostačující. Líbil se mi vizuál, i když chápu, že nepřirozené barvičky mohly leckomu vadit. Já je beru jako snahu přiblížit se comicsové předloze. A pokud jsme u comicsů, tak akční fantastické příběhy většinou nestojí na hlubokých intelektuálních úvahách, ale na jednoduché dějové linii. Za vyzdvižení stojí rozhodně dvě akční scény - v tunelu a ve výtahu. Diesel se do podobných příběhů hodí, navíc zde je po smrti, tudíž netřeba vyjadřovat emoce, důležitá je kamenná držka a řítit se vpřed. Připomenutí osmdesátkových akčňáků jsem tímto přivítal. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem snad neviděl zdařilé filmové zpracování komiksu. Je to složené z nesoudržných akčních sekvencí. Taková směs f Robocopa, Matrix a Kapitán Amerika. Koukám že film v hodnocení balancuje mezi dobrý a špatný. Je to druh filmu , který stojí za to sledovat když jste zvědaví nebo uzavření doma delší dobu jako nyní při světové pandemii viru Covid 19. Pro mě jen trochu dívatelná první třetina tohoto akčního blockbusteru. Plné únavných klišé a karikatur. Bez filmového šmrncu. , Bloodshot neposkytne nic, co by vybočovalo z davu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Bloodshot je prvním filmem na motivy komiksů nakladatelství Valiant entertainment. (Ratemus)
  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)
  • Bloodshot je smrtelně zraněný voják, kterého zachránila tajná organizace Project Rising Spirit, která mu vymyla mozek a do krevního oběhu nainstalovala nanoboty, kteří mu dávají nespočet schopností. Bloodshot může měnit podobu svého těla v kohokoliv. Pomocí nanobotů se může vyléčit z jakéhokoliv zranění, a to i fatálního, ovládá všechny zbraně a bojovou techniku, může se napojit na jakoukoliv elektrotechniku a satelitní sítě. (Ratemus)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama