Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (315)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Bloodshot je film, u kterého víte už od traileru úplně přesně, jak skončí a jak si povede. Vin Diesel je prostě... Vin Diesel. Obrovská hora s kamenným výrazem, který občas něco prohodí, ale naštěstí jsme na něj už of F&F zvyklí. Levné béčko s klasickým nápadem (ehm vykrádačka Upgrade), průměrným vizuálem, ale na nízkorozpočťák, který nejspíš ani nemířil vysoko, je to pro nenáročnější diváky dostačující zabití večera. Za mě ale o hvězdu slabší, hold když film nemá čím moc překvapit a zaujmout, trochu ztrácím motivaci to úplně dokoukávat... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(38%) Vlastně už ani po tomto shlédnutí v pohodlí domova nelituji toho, že jsem BLOODSHOT díky COVID-19 nestihl vidět na velkém plátně. Vina Diesela mám rád, ale on zřejmě patří nejlépe jen k té své rychle a zběsilé sérii. Neříkám, že zde byl po herecké stránce na tom na štýru, ale ani ta role se k němu moc nehodila. Z herců mě nejvíc zaujal Guy Pearce, který snad dokáže vše patřičně zahrát. Příběh tu máme obyčejný – v podstatě ani žádný není. Plusem je, že se z úvodu jde hned na věc. Nějaká ta obyčejná akce a pak přepadení, zabití a předělání hlavní postavy na „supervojáka“! Takže ještě tak ta první 40 minutovka není tak marná, po akční stránce teda nic zajímavého, nemám nic proti digitálním kouskům, ale tohle bylo na oko opravdu nudné. Překvapilo mi, že se děj a celkový scénář poté tak divně odpojil a pak už to začalo být nesnesitelně sterilní, natahované a mnohdy bych řekl, že i nelogické. Ani hudba od Jablosnykho mi nepřišla moc výrazná. Víc k tomu dodávat nebudu. Dávám slabší 2*. Hůř hodnotit nebudu, znám horší braky, ale s ohledem na jistý rozpočet, áčkové označení, jsem čekal teda o něco více. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Od filmov s Vinom Dieselom nečakám nikdy moc. Stačí mi trošku akcie, nejaký ľahko sledovateľný príbeh, a aby bol Vin Diesel pán. To je všetko čo potrebujem a bude to fungovať. "Bloodshot" na začiatku pôsobí, že bude mať presne tento štýl podania príbehu, no potom sa rozhodnú do toho dať tvorcovia všetky možné zvraty a môj záujem začal opadávať ako lístie na jeseň. Pravda je, že ma to bavilo sledovať asi prvých 40 minút. Spoznával som postavy, dozvedel som sa, čo sa deje, mali sme vybudovaný príbeh a Diesel bol pán ako vždy. A potom sa pustí do prvej veľkej akčnej scénky v tuneli, ktorá všetko, čo sme v úvode budovali ukončí a film urobí otočku o 180 stupňov a odrazu sa všetko zmení a to čo sme mali povedané zrazu neplatí a podobne. Nebudem dávať spoilery, no od toho momentu to išlo všetko dole vodou. Pretože už som vedel všetko čo bude ďalej, ako to nastane a podobne. A oveľa radšej by som videl, keby sme mohli postavy v tomto filme viac rozvinúť a dať im viac hĺbky. Bolo by to jednoduchšie a praktickejšie a film by sa rýchlo stal oveľa zaujímavejším. Nepoznám ale predlohu, takže nechcem súdiť. Možno to nie je vina scenáristov. No keď vidím pri scenári meno Jeff Wadlow, myslím si, že to nebude náhoda, že je to napísané mizerne. Podobne ako pri "Fantasy Island" je vidieť, že to chce viac zamotať, no výsledne príde s otravnými riešeniami, ktoré len celý film pochovajú. Akčné scénky sú okey, herecké výkony sú okey, postavy sú niektoré lepšie, niektoré horšie. Najradšej tu mám asi Eizu Gonázlez, ktorá má asi najviac charakteru v celom tomto filme. Všetci ostatní sú buď plytkí, alebo maximálne nezaujímaví a otravní. A v tomto smere asi najviac kraľuje Sam Heughan. Kedykoľvek sa objavil, mal som chuť film vypnúť. Ako celok to podľa mňa nie je veľmi zaujímavý film. Možno vás to na 100 minút dokáže posadiť pred obrazovku, no nič výnimočné, čo by ste nevideli sa nekoná. Hodnotenie: C- ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Je to vlastne novodobá vykrádačka Robocopa, ktorý má namiesto robotického tela, telo plné nanitov, ktorý ho neustále regenerujú. Hlavný hrdina je jednorozmerná a doslova vygumovaná figúrka a s Dieselovým mohutným telom pôsobí jak slon v porceláne. Do tohto filmu sa vôbec nehodí. Zápletka je tak nudná, že už ani neviem o čo tam išlo. No a akcia je klasický digibordel mizernej kvality, ktorý je naviac tak zbesilo zostrihaný, že nič poriadne nevidno. Pri prestrelkách nevidno doslova nič, keďže kvôli detskému ratingu sú všetky zásahy mimo kamery. Nenapadá ma absolútne nič, čo by som na filme pochválil. Jedine Guy Pearce nie je vo filme úplne trápny, ale žeby to niečomu pomohlo, sa nedá povedať. 1/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vitajte pri ďalšej Dieselovej jednotke... ktorá sa nikdy nedočká dvojky. Až prekvapivo solídna akčná jednohubka. V rámci žánru vôbec nie zlý film. Má slušné a početné (hoci neobjavné) akčné scény, možno až prekvapivo vysoký počet trikových pasáží (ktoré sú však kvalitné, takže neudierajú do očí) a WTF tanec na jatkách. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)
  • Kvůli epidemii koronaviru a zákazu akcí s účastí vyšší než 100 osob byla zrušena premiéra filmu v ČR, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Bloodshot je smrtelně zraněný voják, kterého zachránila tajná organizace Project Rising Spirit, která mu vymyla mozek a do krevního oběhu nainstalovala nanoboty, kteří mu dávají nespočet schopností. Bloodshot může měnit podobu svého těla v kohokoliv. Pomocí nanobotů se může vyléčit z jakéhokoliv zranění, a to i fatálního, ovládá všechny zbraně a bojovou techniku, může se napojit na jakoukoliv elektrotechniku a satelitní sítě. (Ratemus)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama