Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali Davisová (Taraji P. Henson) je úspěšná sportovní agentka, kterou se její mužští kolegové snaží vystrnadit. Po divokém večírku se svými dívkami nějak záhadně získá schopnost slyšet myšlenky mužů. S touto nově nabytou schopností se snaží přelstít své kolegy, když usiluje o podepsání smlouvy s příští basketbalovou hvězdou. Její přehnané úsilí však dává zabrat jejím vztahům s nejlepšími kamarádkami a s novou láskou. V této bujaré komedii je v lásce i v uzavírání smluv vše dovoleno. (iTunes)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Uječená, a pokud si můžu dovolit mít názor, tak rasistická zbytečnost, která mě místy pobavila, ale hlavně mě z toho rozbolela hlava. Nutno říct, že prostředí sportovního businessu mi nic neříká a kdy by tam nebyl krasavec Aldi, tak ani není na co koukat. Palec nahoru za postavu asistenta. Moc nerozumím tomu, proč je v komedii potřeba "comic relief" postava, ale byl to dobrý tah. Jinak prosím pěkně už nikdy. A pokud na to budete koukat doma, tak volume na polovic, jinak vám to také způsobí bolehlav. 2* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát i 3 hvězdy, ale ta scéna na té svatbě je tak blbá, tupá a trapná, že to snižuji na dvě. Největší problém bude pravděpodobně v tom, že to není vtipné (nezasmál jsem se ani jednou) a , že scénář psalo 5 lidí a každý si tam nejspíše vecpal to své a vznikl mišmaš. Jinak pusťte si radši české Po čem muži touží nebo Po čem ženy touží s Gibsonem oba dva jsou na daleko vyšším levelu než tohle. P.s. Wakanda forever :-) ()

Reklama

Foltest 

všechny recenze uživatele

Po čem muži touží má jistě pár vtipných momentů, stejně tak i celková myšlenka je dobrá, přesto však například právě ta hlavní idea zůstává silně nevyužitá. Přes pár světlých momentů je bohužel humor velmi často infantilní. Stejně tak mi příliš nesedlo ani herecké obsazení a obecně složení osazenstva. Nějak jsem se s nimi nedokázal ztotožnit. Proto musím i strhnout hvězdu. Výskyt gayů a černochů už je takřka povinným pravidlem. Jen se divím, že se neobjevily i lesby. Romantická linka je taková všelijaká a je záhadou, co černý vdovec na protagonistce viděl. To mohlo být trochu lépe rozvinuto. Musím tedy říci, že Po čem muži touží jsem mohl klidně vynechat. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ženská obdoba inteligentne natočenej klasiky What Women Want s Gibsonom. Tentokrát sa nezmenilo len pohlavie hlavnej postavy ale aj štýl humoru, ktorý je na tej najprimitívnejšej úrovni filmov v ktorých dospelé ženské nonstop chlastajú a celkovo sa správajú jak jebnuté kundy. A taká neznesiteľná kunda je aj hlavná hrdinka tohto filmu v podaní inak sympatickej Taraji P. Henson. Fakt som nevidel dôvod prečo jej fandiť a každá sekunda s ňou bola utrpením. Vďaka tomu Tracy Morgan pôsobil výnimočne znesiteľne. Asi najsympatickejšou postavou bol stereotypný gay okolo ktorého sa občas vyskytol nejaký vtip nad ktorým som sa pousmial. Ale ako celok je to proste neznesiteľná tragédia. 2/10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"What Men Want" proste nefunguje. Je to špatná komédia s veľmi mizernou hlavnou hrdinkou a nábojom, ktorý absolútne zlyháva. Okey, je tu možno pár dobrých postáv a sem-tam nejaký dobrý gag, no reálne to všetko zlyháva na Taraji P. Henson, ktorá je tu absolútne tragická. Je to jedna neskutočne nesympatická postava, ktorú človek chce z filmu od začiatku vyhodiť. A sledovať ju skoro 2 hodiny je skutočne utrpenie. Verte mi. Jej asistent mi je celkom sympatický, je tu ešte pár okey postáv, no celkovo tento film nevie ani so svojim materiálom dobre pracovať. Skoro všetci muži tu prezentujú stereotyp chlapa lovca a sexuálneho maniaka a nepôsobí to ani trochu prirodzene. A film nevie veľmi dobre svoju premisu pretransforomovať na humor. Viac je to nudné a trápne. Okrem toho to ani nemá šarm. Nemyslím si, že to má čo ponúknuť, no nemyslím si, že premisa je zlá. Dá sa s tým niečo spraviť. Ale nie toto.Hodnotenie: D+ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film pokračuje po záverečných titulkoch. (figis20)

Reklama

Reklama