Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Teroristický útok na školu Davidových dětí se podařilo odvrátit, jeho okolnosti však v Davidovy vyvolaly další pochybnosti. Ministryně navíc zcela bezprecedentně odebrala vyšetřování policii a pověřila jím Bezpečnostní službu. Velitelka protiteroristické jednotky Sampsonová proto požádala Davida, aby ministryni tajně odposlouchával. Situaci ale zcela změnil pokus o atentát, který Davida s Julií sblížil, aniž by ona tušila, že střelce dobře znal. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím solidně zrežírovaná hra s divákem. Davidu Buddovi, bývalému vojákovi momentálně pracujícímu u policie, je přiděleno prestižní místo osobního strážce ministryně vnitra. Ta se kvůli prosazování své bezpečnostní politiky stává terčem teroristů operujících v Londýně i mnohých lidí v britských bezpečnostních složkách a politických kruzích. Podle mnohých jde o nebezpečnou političku, kterou je třeba zastavit. Podávají jí informace, které před jinými kolegy tají. Finále na mítinku pak bude výbušné. Doslova. Zatímco první dva díly byly skvělé a divák váhal, zda je Budd vlastně kladná nebo záporná postava, tady nám napětí i atmosféra lehce slábnou. Rozjela se totiž opravdu spletitá a komplikovaná hra s nespočtem postav a zvratů. Až je to mnohdy na škodu. Herecky je to fajn, na urputného Richarda Maddena jsem si už zvykl, Keeley Hawes coby mrškoidní ministryně mu zdatně sekunduje. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka slabší především kvůli nečekaně dlouhé a důležitě podané love story. Možná důležité pro další díly, možná jen samoúčelná vata pro natažení celé série - uvidíme. Závěr to vytahuje nahoru ne kvůli poslední scéně, ale té předposlední. Co je v kufříku ? ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mi nějak nesedla. Milostné pletichy nabírají na intenzitě. Politikaření se zahalilo do kouře a bylo takové polovičaté. A ten závěr mi přišel malinko zbytečný. Atmosféra ustoupila do pozadí. Pozitivem je, že nepřítelem může být zatím kdokoliv, zrádců bude možná i více. ()

Reklama

Reklama