Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když přemýšlí nad zápletkou svého dalšího duchařského románu, zavolá skeptickému Stevenovi jeho sestra, a to spustí celou řadu osudových událostí. (Netflix)

Recenze (33)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Čokoľvek tade kráčalo, kráčalo samo." Dobrý a atmosférický začiatok, menej známi herci, ale snažia sa a postavy majú napísané dobre a zaujímavo, čiže v ďalších dieloch by z toho mohlo byť niečo fajn. Zaujal ma realistický spôsob vysvetlenia prítomnosti ducha mŕtveho manžela a strašne "pekný" bol finálny twist, v ktorom figurovala sestra a telefonát od otca, ale viac spoilerovať nebudem. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je historický první seriál, u kterého jsem byl "posranej" od začátku do konce. Úžasná, gradující atmosféra, režisér musel být s lekačkama dost trpělivěj, jelikož tam bylo na začátku dost nevyužitejch momentů. Ale právě ty momenty ve mně probudili hrůzu a doufám, že to tak bude i v dílech dalších. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro úvodní epizodu jsem si vybral své tradiční zahajovací hodnocení, které běžně používám u seriálů, u nichž si ještě nejsem jistý tím, jak se vyvinou. Podle mých prvotních dojmů bych rád věřil, že se zrovna tato záležitost zajímavě rozjede, tento seznamovací díl na mě působil vcelku sympaticky, takže budu doufat. ()

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkná atmosférická duchařinka v hlavní roli s krásným domem a větším množstvím hlavních postav, které tu pro nepřehlednost "kdo je kdo" máme hned ve 2 časových rovinách. Jeden díl ale bohatě stačí na rozkoukání a pochopení. Zatím to vypadá dost dobře a v rámci ne úplně neotřepaného tématu "strašidelného domu" i docela originálně. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený úvod hororového seriálu, který sklidil velký úspěch. Od režiséra Mika Flanagana jsem viděl pouze snímek Hush, který byl průměrný, a jelikož se blíží jeho snímek Doktor spánek ( kvůli návaznosti na Osvícení se na to těším jak malej ), jsem se rozhodl že bych mohl kouknout na jeho nejlepší dílo. A tím je podle kritiky a diváků série The Haunting of Hill house. Celé je to natočené bez chyby. Kamera zabírá velmi dobré záběry, a líbí se mi audiovizuální stránka. Příběh vypadá zajímavě a rozhodně jsem zvědavý jak se to bude vyvíjet dál. Co bych ale vytkl, tak to je, někdy chaotický děj, ale to se nejspíš spravý postupem času. Slušné 4 hvězdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama