Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Crainovi se vracejí do domu, aby vyzvali na souboj duchy minulosti, příšerná tajemství a nenasytné zlo. Přitom konečně vychází najevo, co je v Červeném pokoji. (Netflix)

Recenze (34)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. V poradí desiata epizóda nesie názov "Silence Lay Steadily" (Skľučujúce ticho). Zhliadli sme strastiplný príbeh rodiny Crainovcov. Spoznali sme súrodnecov Stevena, Shirley, Theodoru, Lukea a Nell. Poznali sme ich rodičov Hugha a Oliviu. Dozvedeli sme sa, čo sa udialo v tú desivú noc, kedy museli v hrôze zutekať zo sídla Hill House. Prišiel čas sa s nimi rozlúčiť. Je tu posledný diel, záverečná časť. Zložitá skladačka sa sformovala do fascinujúceho celku, kde zrazu všetko dáva zmysel. Bravúrne ukončenie, dychberúci záver. Úžasné, úchvatné, dojímavé. ***** ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem čekal celou dobu? Na ubulenou nudu, kde se bude každej vykvákávat ze svých chyb, hříchů a bůhvíčeho ještě? No to fakt díky. Já už se bál, že tam bude pořádná konfrontace, vygradovaný děj a pořádné strašení. Ještěže se tam jen mluvilo, mluvilo a mluvilo, to mě totiž hrozně moc uspokojilo. Až mě to lepí v nohavici tvl. Kecy, kecy, kecy, nuda, nuda, hovna. Nikdy víc tuhle sérii. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurevská závěrečná emocionální šmelcovačka, která vás totálně odzbrojí a v závěru si opravdu trochu breknete, resp se vám začne stahovat hrdlo. A to jsem velkej kluk. Neskutečné vyvrcholení jednoho z nejpozoruhodnějších seriálových zjevů, které jsem kdy mohl sledovat. Dojemně krásný závěr horororového psychothrilleru. Zní toto spojení divně? Chmmm, tak to jste se evidentně na tehle seriál ještě nepodívali. 100% ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastické finále kde se vše ukončí a vysvětlí, lépe to snad ani dopadnout nemohlo. Krásný vyzuál, skvělé herecké výkony, parádní atmosféra, romantické, veselé i smutné zároveň. Na tenhle závěrečný díl se prostě vyplatilo čekat a splnilo očekávání. Tento projekt se prostě povedl po všech stránkách. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé zakončení, které všechno vysvětlí a nadmíru uspokojivě uzavře. A zároveň je to hodně silné a závěr člověk obrečí. I přes fakt, že úplný konec je možná "až moc", mně to sedlo a sežral jsem jim to. Horor poslední dva díly úplně vymizel a místo toho se z toho stalo drama zobrazující rodinné trauma a kolektivní vypořádávání se smrtí milované osoby - nejlepší svého druhu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Písnička, která hraje na konci epizody, je „If I Go, I'm Going“ od Gregory Alana Isakova. (Duoscop)

Reklama

Reklama