Reklama

Reklama

Elita

(seriál)
Trailer
Španělsko, (2018–2023), 46 h 34 min (Minutáž: 40–61 min)

Hrají:

Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Danna Paola, María Pedraza, Itzan Escamilla, Mina El Hammani, Shani Atias, Irene Arcos, Ester Expósito, Ainhoa Santamaría (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(56)

Obsahy(1)

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou. (Netflix)

Recenze uživatele MegaBite k tomuto seriálu (3)

Vítejte (2018) (S01E01) 

Žánry: krimi, drama, thriller. První epizoda nic z toho nenabízí. Dochází pouze lehce k seznámení s postavami. Děj nikterak neohromí, prostě 3 noví žáci přijdou na školu, kde je to evidentně jeden ko*ot za druhým. Doufám, že další epizoda bude v něčem speciální, protože tohle je těžký průměr. ()

Lu (2020) (S03E04) 

Tak já nevím, je v tom seriálu ještě vůbec někdo, kdo není homosexuál? Fakt nejsem žádný homofob, ale tohle už začíná být velice otravné. Po všech stránkách dobrá epizoda, ale tohle už mi začíná docela vadit. ()

Nové pořádky (2021) (S04E01) 

Začátek nové série poměrně zklamal. Opět pokračuje nesmyslný výskyt osob s jinou než heterosexuální orientací. Ptám se, je v tom seriálu ještě někdo, kdo není na stejné pohlaví? Protože se mi jich moc nevybavuje... Obsahově taky podprůměr. ()

Reklama

Reklama