Reklama

Reklama

Elita

(seriál)
Trailer
Španělsko, (2018–2023), 46 h 34 min (Minutáž: 40–61 min)

Hrají:

Miguel Bernardeau, Miguel Herrán, Danna Paola, María Pedraza, Itzan Escamilla, Mina El Hammani, Shani Atias, Irene Arcos, Ester Expósito, Ainhoa Santamaría (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(56)

Obsahy(1)

Tři studenti z chudých poměrů nastoupí ve Španělsku na exkluzivní soukromou školu a jejich střet s bohatšími vrstevníky skončí vraždou. (Netflix)

Recenze uživatele veronica_mac k tomuto seriálu (3)

Série 5 (2022) (S05) 

Zhruba od 4 dílu docela dobře koukatelné, asi dost zapříčiněno novými postavami. A je teda fakt, že jsem si mezi 3. a 4. dílem dala cca 4 měsíce pauza, přičemž jsem si myslela, že ty začáteční díly prostě nedokoukám. Nakonec průměr. ()

Zabil jsem ho (2022) (S05E01) 

No, tak první díl mi řekl, že tuhle sérii možná spíš nedám... ()

Série 6 (2022) (S06) 

Nutno konstatovat, že po 3. sérii jsem se velmi přemlouvala, abych pokračovala, ale vždycky jsem se nějak kousla a asi i ze setrvačnosti došla až sem. Musím říct, že po hodně slabém rozjezdu v 6. sérii to nakonec tolik nebolelo a závěr a celkový dojem byl dobrý, určitě o něco lepší než v případě předchozí série. Na 7. řadu se těším, je mi dost sympatické, že rozvíjí jiné postavy (Isa, Didac ect.). Závěrem chci vyzdvihnout volbu hudby v této sérii, vsadili na silné karty, a to se myslím v celkovém dojmu vyplatilo! ()

Reklama

Reklama