Reklama

Reklama

Jste zváni na výroční 70. Herogasmus! Při vstupu musíte předložit tuto pozvánku! Platí stejná pravidla jako vždy: žádné kamery, žádní nenadaní hosté, kteří nepodepsali mlčenlivost, nejsou svolní ke všemu a nedají to do médií! Hračky si přineste vlastní, ale jídlo, alkohol a lubrikanty budou všem k dispozici! A nezapomeňte potvrdit účast, abychom znali počet návštěvníků kvůli cateringu! (Prime Video)

(více)

Recenze (46)

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni se tu ukájí nad tím, jak hrozně "za čárou" seriál je, jak bojuje se stereotypy, doslova boří zdi atd atd, jak je tu hrozně krve, sexu, sprosťáren atd. Ale to všechno je jen nudná výplň. Super byl Homelanderův rozhovor sám se sebou, Tonda Starr je fakt skvělej herec, pár rozhovorů mezi oběma zamilovanými páry a závěrečný fight, takže tak 3 hvězdy. Zbytek je prázdná show na efekt. ()

lilflipdrip 

všechny recenze uživatele

Geniální epizoda, za mě zatím nejlepší epizoda kterou nám tenhle neskutečně užasnej seriál nabídl, pokud si někteří myslí že the boys už se nemají kam posunout, jste na omylu, každá jednotlivá epizoda vždy posune seriál někam dál, tenhle díl to splnil na jedničku a posunul tu hranici zase uplně někde jinde. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no tpč, tak co CUMim. Jestli jste si mysleli, že The Boys už nemohou jít dál za tolerovanou mez toho, co dokáže 'rating R' v rámci televizního formátu nabídnout – jmenovitě explicitního vyobrazení sexu a násilí – tak tahle epizoda vás přesvědčí o opaku. Akorát ten koncept Herogasmu je tristně nevyužitej a nijak kreativní. Zlatý prciny.... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do prdele to byla paráda. The Boys servírují svoji nejlepší epizodu. Jsem nakonec rád, že Herogasm se neřešil tolik a spíše se děj posunul kupředu. Začíná jít do tuhého a neskutečně se těším na zbylé dva díly. Překvapily mě emoce, jeden konkrétní souboj postav byl vynikající a při závěrečném proslovu Starlight jsem měl husinu. Nevím čím tohle budou chtít tvůrci trumfnout. P.S. Antony Starr při jedné scéně kdy mluví sám se sebou opět neměl chybu. Ten chlap je borec. :-) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod této řady. Mělo to smysl, závěrečná bitka všech pánů s Homelanderem stála za to. Máme tu příslib dobrého finále a snad se Homelander ještě více utrhne ze řetězu. Těch prasáren je samozřejmě v seriálu malinko moc. Snaha za reálnost tu je, snaha o to udělat ze všech naprosté erotomany a zvrhlíky je ale už do očí bijící a spíše k smíchu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Homelander (Antony Starr) vede rozhovor sám se sebou, je založena na momentu z komiksu, konkrétně z 49. vydání 9. svazku. (NiWi)
  • Příběh Mother's Milka (Laz Alonso) je výmyslem tvůrců pořadu. V komiksech se se svým bratrem narodil se sloučeninou V v krvi. (NiWi)

Reklama

Reklama