Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (225)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná romantická slaďárná, která nic originálního nenabídne. Ester Geislerová je v roli Elišky nesnesitelná a protivná. Kuba Prachařů byl na celém filmu nejelepší a to jsem se jeho obsazení troche bála. Nakonec mile překvapil. Příběh není ničím zajímavý, nic originálního. Zasmála jsem se tak 3x za celý film. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Nedělám to běžně, ale tady to střelím z první... Náhodou jsem přepl v TV na Novu a byl vržen do průběhu tohoto příšernýho počinu. Viděl jsem z toho cca 4-5 minut a takovej amatérismus, neherecký výkony, lacině působící vizuál... tak to se jen tak nevidí. Víc tomu věnovat nehodlám! Ani času, ani slov... ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Karel Janák je zkušený režisér, a umí natočit dobrou a vtipnou komedii. Jen by nesměl jet na půl plynu. A to je bohužel případ i tohoto snímku. LOVEní není špatný film, a svým způsobem má i dobře rozdané karty. Jen s nimi Janák nechce a nebo v té horší možnosti, neumí hrát. A přitom stačilo tak málo, a z podprůměrné komedie jsme mohly dostat průměrnou až lehce nadprůměrnou komedii. Největší kámen úrazu je délka, která je přepálená a příběh s postavy nemají na to, aby jí utáhly. A pak je tu scénář, jenž není tak vtipný a nedokáže pořádně prodat romantikou linku obou hlavní postav. A je to škoda, protože tam ten potenciál vidím. Herci se snaží, a některé situace zachraňují, ale k čemu to je, když to pak jako celek moc nefunguje. LOVEní je obyčejná komedie, která neurazí, ale nijak extra nepobaví. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Zlatí Rafťáci aneb Janák odhazuje svou tvůrčí soudnost někam do dáli Zbytečný, nudný a prázdný film, kde nikdo nemá co hrát, proto asi to snaživé pitvoření druhořadých herců (Ondřeje Malého jsem fakt litoval a komediální vsuvka Jardy Plesla bylo to jediné, čemu se i spokojení diváci smáli) a nestoudně primitivní scénář. 106 minut se budeš ptát, proč toto vlastně vzniklo? Nebýt trapně sexistické a ve finále zcela zbytečné postavy Evelyny Kramerové, přidal bych ještě jednu, takhle mi stačí hvězda za Esterku a chvílemi povedenou hudbu (posmutnělá kytarová melodie ke konci filmu je obzvlášť krásná). Co je to ale platné, když zbytek nestojí za nic. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Ester Geislerové bych osobně přál pořádnou roli, a tak mě mrzí, že když už někde měla větší herecký prostor, byla to zrovna takováto prostoduchá komedie, která je bohužel zcela tuctová, nevtipná, dokonale předvídatelná, a asi jediné pozitivum na ní je, že ve skutečném životě naštěstí herečka se svou postavou nic společného nemá, což mě celou dobu hřálo na vědomí. Btw. co je to za hrozné klišé, že nejlepší kamarádka hlavní postavy v tomto typu filmů musí být vždy tak nesnesitelná píča? ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Nebezpečnou scénu, kdy Richard (Jakub Prachař) šplhá do 3. patra za Páťou, zahrál herec bez kaskadéra. Režisér se ptal, jestli nemá závratě, na to mu prý Prachař odpověděl, že se to uvidí při natáčení a po vzoru filmových velikánů (Moore, Belmondo) se vrhl na kaskadéřinu. Scénu natáčeli celou noc a herec musel lézt nahoru asi 10x. Byl při ní přivázaný na laně a na konci už nemohl. (Tonula)
  • V čase cca 1:31:00 přichází Eliška (Ester Geislerová) s přítelkyní na střechu k úlům, aby tam rozmístila květiny. V té chvíli je ještě celá stěna s rákosem bez jediné kytky. O několik vteřin později rovná právě přinesené kytky vedle úlů a stěna už je celá vyzdobená květinami i s rámečky. (Tonula)
  • Postavu Pati (Evelyn) dostala pôvodne ponuku hrať Petra Polnišová. Herečka na ponuku kývla a už sa na postavu pripravovala, ale na poslednú chvíľu sa jej skomplikovali plány a tak Karel Janák obsadil Evelyn, s ktorou už mal pozitívnu skúsenosť z natáčania filmu Cuky Luky (2017). (matthew.17)

Reklama

Reklama