Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 2

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (342)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Jsem velký fanoušek režiséra P. W. Andersona, takže mě trochu zaráží, že mi tento nový film MONSTER HIUNTER moc neoslovil. Na to, že patřím mezi zaryté fanoušky RESIDENT EVIL série jsem čekal více. Dokonce to má i stejného hudebního skladatele, který nám hudebně doprovázel finální kapitolu RE, jehož OST poslouchám i samostatně. Vůbec mi zde nesedly postavy, prostě od začátku jsem se s nimi nemohl zžít. Po dějové stránce to bylo jednoduché, ale smysl to dávalo. AKČNÍ scény byly určitě dobré, ale vzhledem k tomu, že mě nebavilo skoro nic jiného, tak jsem ani AKCI nemohl moc pozitivně vnímat. Ale jako jo, natočena je výborně, pár dobrých nápadů má, dívalo se na ní dobře, ani celkově neměl film hlubší zápory. Takže ve finále dávám čistý průměr – aspoň něco. Ale neutíkalo mi to ten film …. Bohužel. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdyby Monster Hunter zůstal na skále a my bychom sledovali, kterak se Milla s Tonym snaží dostat na kobylku Diablovi a přežít útoky pavouků, určitě bych byl spokojen. Snímek nabízí totiž 2/3 napínavou, akční, dobře fungující zábavu. Bohužel pak někoho napadne vrátit na scénu Rona Perlmana, koráb a vůbec celou záležitost s tajemným portálem do jiného světa jaksi uzavřít. Je to veliká chyba a škoda. Protože zatímco první 2/3 filmu bych se nebál hodnotit 70%, tak poslední třetině musím dát tak s bídou 30%. Což mě fakt mrzí. To co začlo tak zajímavě, skončilo pachutí v ústech. Přesto se mě Monster Hunter líbilo o hodně více než poslední Godzilla, kde postavy a příběh zkrátka nefungují. Monster Hunter: 55% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fakt se tady řeší příběh ? Ty jo vždty to byla klasická řežba s monstrama, co tam je potřeba ? Aby to vypadalo dobře - vypadalo. Aby to mělo nápady - mělo. Aby to mělo spád - mělo? No pokud chce někdo festivalou kvalitu, měl by si vzít studenej obklad fakt. Jo a Milča čím starší tím víc sexy, fakt je ňám tady. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Asi jako většina přispívajících, od Paula W.S. Andersona už dnes nečekám nic jiného než průměr a proto mě velice mile překvapilo, co jsem nakonec dostal a jak mě otloukánek v podobě Monster Hunter překvapil. Bohužel, první půlhodina jde přesně v duchu toho, čeho jsem se bál a z nezábavného představování postav (ze kterého jsou pochopitelně důležití jen Milla Jovovich a Tony Jaa) toho tvůrci moc nevykřešou a celkem se to táhne, naštěstí občas přijde nějaká až překvapivě brutální vyvražďovačka. Z této dlouhotrvající herní série od Capcomu znám pouze nádherně barevné džungle z nejnovějšího dílu MH World a těch se právě bohužel dočkáme až v druhé polovině. Nicméně co musím pochválit určitě nejvíc je výprava a povedené triky, které jsem skutečně u tohoto projektu spíše lacinějšího typu blockbusteru nečekal (ty monstra vypadají skutečně povedeně) a možná tomu i pomohl delší čas ladění kvůli zjevnému odložení. Nicméně na film se mi nádherně koukalo a dále mě překvapil povedený soundtrack, nad kterým jsem se několikrát s chutí pozastavil a hezky dotvářel typicky hašteřivou akci, kterou od tohoto režiséra známe například z Resident Evil. Vlastně tedy velké překvapení a docela se klepu, aby vzhledem k této podělané situaci nejen s kiny vznikl sequel...75% PS : Přišlo vám, že filmu chybí třeba půl hodina? Nechybí, to se jedná pouze o klasicky otravný Andersonův cliffhanger. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Celý život se béčkového Andersona zastávám a pořád si říkám, kdy se tenhle kdysi bez pochyby nadějný režisér krvavých béček stal režisérem videoklipů bez děje. Když si vzpomenu jak příšerně dojebal AvP a Resident Evil, chtěl bych ho umlátit lopatou. Na druhou stránku mě třeba úplně v pohodě bavil svými třemi mušketýry a lahůdkové Pompeje jsem si dokonce vychutnal. Jako by ztrácel svůj vlastní styl a točil slušně jen když má náladu. Když posere čtvrtý a pátý díl Residentu příšernými zpomalovačkami, vyšperkuje šestku dobrým scénářem a vizuální stránkou, aby mu to pro změnu dojebal White naprosto kreténským rychlo střihem, ze kterého by dostal epileptický záchvat i asistenční pes. Monster Hunter nemá sebemenší děj ani scénář. Anderson který uměl za malý peníz vykouzlit skvělé efekty si evidentně nechal všechny své peníze na finální souboj s drakem který je perfektní, svižný a vizuálně podmanivý. Ale všechno předtím je digitální humus jak od SyFy. Začátek vypadá jako porno Piráti s Janine Lindemulder a Tommym Gunnem, to jsem nevěřil vlastním očím. Stejně tak škorpióni i jejich hnízda. Chvilku jsem si myslel, jestli nesleduju nějakou ukradenou verzi ze střižny, která ještě nemá hotové CGI. Takhle hnusný to je. Proto je posledních dvacet minut jak z jinýho filmu. Nicméně scénář respektive asi tak 30 vět co ve filmu padne je monumentálně debilních, Tony Jaa stále hraje jako retardované miminko a pokud nevíte co se stalo se zaostalým neandrtálským chlapcem z Šíleného Maxe 2, tak se z něj stal Ron Perlman. Ultra debilní píčovina s příšernými efekty, kterou zachraňuje poledních 20 minut jak našroubovaných z jiného filmu. Aspoň že ta Milla vypadá pořád dobře a její souboje s Tonym vypadají skvěle a výjimečně mají i slušný střih. Že se ale Anderson definitivně degradoval na člověka co utopil svůj režijní talent v céčkové žumpě je smutné. 30%. Jeho nejhorší film. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (BMW12)
  • V čase 0:28:17 Link (T.I.) říká, že ho bolí na hrudníku a necítí ruku. Ruku má svěšenou, jako by ji měl ochrnutou, ale od času 0:29:05 s ní normálně hýbe, vyhrnuje si s ní triko a pak ho i oběma rukama trhá. (Ace.A.T.L.)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu, která odkazuje na případné pokračování. (Will_X)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama