Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Kudly4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě, jsem si říkal, že tohle bude snad ještě lepší, než první série, ale nakonec není. První sezona byla víc zábavnější, víc sexy, víc ulítlá. Druhá série, je o dost ukecanější, moc o vztazích, o dost teplejší a až moc „multi-kulti". Každopádně i tak, měla každá epizoda něco do sebe a rozhodně si přeji 3 sérii. Tak jako byla * navíc za Emmu Mackey v první sérii, i zde patří jedna pouze pro ní. ( + skvělá hudba a dokonalé úvodní scény každé epizody) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pevně věřím a doufám,že se ještě natočí 3.série. Jednak kvůli tomu, že závěr té druhé byl tak jako dá se říci otevřený a jednak, že mě tenhle seriál neuvěřitelně baví. První série se rozjela a utvářela jednotlivé charaktery a příběhové osy, druhá už je ucelená a i přes fakt, jak je tenhle seriál místy extrémní a dá se říci až úchylný, působí to všechno neuvěřitelně kompaktně. Komické, vážné, ujeté a i tak působí naprosto dospěle a vyváženě. Já si ke všem postavám vytvořil vztah, což je u mě vždycky základ k plnému hodnocení....................moje hodnocení = 9 z 10. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě lepší, než série číslo 1. A taky mně to víc bavilo, a to i přesto, že ubylo humoru (kterého je ale pořád víc, než dost) a děj se stal více dramatičtějším. A vyváženějším. A tentokrát mně bavil i Eric, který se stal snad tou nejzajímavější postavou ze všech, a to je co říct. Druhá série je mnohem víc emociální a taky rychleji odsýpá, ačkoliv je pořád osm dílů, v téhle sérii snad není žádná výplň, bavilo mně to celé od začátku do konce, herci si to opět zatraceně užívají a dabing je taky špičkový. Postavy jsou propracované mnohem víc, než minule, hercům to parádně šlape, děj je nabušený a opět se nebojí kontroverzí, tu menších, tu větších a Gillian s Asou totálně vládnou celému seriálu! Netušil jsem, že po nadprůměrné první sérii může přijít druhá, která je ještě mnohem lepší a patrně úplně bez chyby. Po druhé osmičce dílů se na třetí řadu těším ještě mnohem víc! Maeve je tady hezčí. 95%. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stala se výjimečná věc. Druhá série je lepší než ta první. Není to tu tolik o sexuálních radách Otise, ale víc o zahloubení se do vztahů jednotlivých postav. Což nečekaně funguje na výbornou, i když se to lehce odchyluje od originality, kterou nám jednička poskytla. Fandím všem a nikdo mi překvapivě extra nes*al. Spokojenost, snad i potencionální třetí série potěší. ()

djfun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělé první sérii, jenž měla překvapivý švih a lehkost, se ve druhé dle mého místama trochu moc tlačí na pilu . Nejzřejmější je to pak v posledním díle, který mě svou snahou o všechna -chvílema dost křečovitá- vyústění kapku sral. I tak je ale docela hustý, jak tenhle seroš dokázal zasáhnout i postaršího týpka, jako jsem já:) Ty postavy si nejde neoblíbit a proto doufám, že trojka nás nemine! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě je zmíněn Pablo Neruda (Ricardo Eliezer Neftalí Reyes y Basoalto), což byl chilský komunistický básník, politik, diplomat a nositel Nobelovy ceny za literaturu (1971). Kolem jeho pseudonymu se vedou teorie, že mu byl předlohou český spisovatel Jan Neruda, což sám Pablo ale nikdy nepřiznal. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama